X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr ból pachwin
Odpowiedz

ból pachwin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni stopniowo narasta u mnie ból w pachwinach/biodrach. wczoraj było apogeum. nie mogłam chodzić, ale też leżec ani siedziec. dostawałam jakby "strzały: pradem, promieniujace do nogi. macie podobnie? jak sobie radzić?

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe...kojarzy mi się z tym, co jedna dziewczyna pisała o rozchodzeniu się spojenia łonowego, ona miała zakładany pas ściskający to spojenie.
    Ale może u ciebie być całkiem co innego, zwłaszcza, że jesteś na finiszu.
    Mnie bolało bardzo krocze w I ciąży, jakby mnie ktoś skopał między nogami.

• bebag Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miewam taki ból - głównie po jakichś dłuższych spacerach albo większej aktywności, ale nie jest aż tak dokuczliwy, żeby uniemożliwiał mi chodzenie albo siedzenie... skonsultowałabym Twój przypadek z ginekologiem, bo faktycznie zdarza się to rozchodzenie spojenia i jak się odpowiednio szybko zareaguje to można tego uniknąć.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ