Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr ból pachwin
Odpowiedz

ból pachwin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni stopniowo narasta u mnie ból w pachwinach/biodrach. wczoraj było apogeum. nie mogłam chodzić, ale też leżec ani siedziec. dostawałam jakby "strzały: pradem, promieniujace do nogi. macie podobnie? jak sobie radzić?

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe...kojarzy mi się z tym, co jedna dziewczyna pisała o rozchodzeniu się spojenia łonowego, ona miała zakładany pas ściskający to spojenie.
    Ale może u ciebie być całkiem co innego, zwłaszcza, że jesteś na finiszu.
    Mnie bolało bardzo krocze w I ciąży, jakby mnie ktoś skopał między nogami.

• bebag Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miewam taki ból - głównie po jakichś dłuższych spacerach albo większej aktywności, ale nie jest aż tak dokuczliwy, żeby uniemożliwiał mi chodzenie albo siedzenie... skonsultowałabym Twój przypadek z ginekologiem, bo faktycznie zdarza się to rozchodzenie spojenia i jak się odpowiednio szybko zareaguje to można tego uniknąć.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ