bóle miesiączkowe
-
WIADOMOŚĆ
-
ja właśnie od jakichś trzech dni mam takie bóle jak przed okresem, ale nie są to skurcze (chociaż niewykluczone, że nie wiem jak wyglądają skurcze!!! bo do tej pory nie miałam, przynajmniej mi się tak wydaje). Oprócz tego to od piatku nie mam już zaparć, a to dziwne, bo zawsze miałam. Nie jest to biegunka, ale takie rozluźnienie jak przed okresem. Lekarz mówi, że powinnam wytrzymać do terminu porodu, ale zobaczymy ...
-
Ginger84 wrote:Dziewczyny ja mam całą ciążę takie bóle i do tego skurcze. Wszystko jest w porządku szyjka długa zamknięta. Ale muszę leżeć i się oszczędzać. W szpitalu dostawalam Kroplowke z magnezem + leki te co w domu. Chyba taka uroda tej ciazy bo pierwsza miałam bezobjawowa a teraz czasem to po ścianach można chodzić tak boli:/ i zauważyłam że nasila się jak jest deszczowa pogoda i spadek ciśnienia.
I lekarze ci wytlumaczyli skad te bole sie bira ? Jak dlugo lezalas w szpitalu i od ktorego tygodnia ? -
nick nieaktualny
-
lips wrote:I lekarze ci wytlumaczyli skad te bole sie bira ? Jak dlugo lezalas w szpitalu i od ktorego tygodnia ?
pierwszy raz leżałam w 13tc a drugi w 29tc po ok 5 dni. Nie wytłumaczyli bo wszystko jest ok. Poprostu mój organizm tak reaguje na rozrastanie macicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 16:34
-
Niedawno zauważyłam taki temat na forum a teraz sama zaczynam się bać
Też zaczynam odczuwać takie bóle są podobne do miesiączkowych ale bardziej tępe i sporo delikatniejsze.Na razie staram się nie panikować, jak będą mocniejsze od razu zadzwonię do gin.U mnie maluch już od 20 tygodnia główką jest ułożony a dodatkowo co pójdę na usg to ta data porodu się przybliża z tych pomiarów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:04
-