Brak przyrostu masy ciała
-
Dziecko rośnie, a Ty chudniesz ze stresu. Tyle wątków, które tu założyłaś, gdzie w każdym coś Cię niepokoi to nie jest normalne. Może dobrze byłoby skorzystać z pomocy psychologa, żeby pomógł Ci na spokojnie przetrwać tą ciążę? (Bez złośliwości).
mi88, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
W poprzedniej ciąży też przez jakieś dwa miesiące w ogóle nie przytylam i to bylo jakoś od 28 do 34tc, tyle że ja miałam "diete" bez glutenu, cukru i mleka. A dziecko rośnie prawidłowo?
klaudia382 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
dziewczyny, spokojnie
każda z Nas będąc w ciąży martwi się czy wszystko przebiega ok.
Klaudia - przed założeniem wątku poszukaj czy nie ma już podobnego tematu i nie unoś się zbytnio bo Leira nie napisała nic złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 17:15
-
Jeśli dziecko prawidłowo rośnie to nie widzę w tym nic niepokojącego:)
Oczywiście że możesz pytać po to jest forum ale co racja to racja widać u Ciebie stres z każdą zachodzaca zmiana lub brakiem zmiany . Leira Cię nie krytykuje a jedynie zauważa problem. Powiem Ci że ja też widzę że ciąża Cię stresuje . Rozumiem Cię ale sama wiesz że stres nie pomaga
-
Szczerze to zaskoczona jestem taką reakcją, aczkolwiek powtórzę: mój post nie był napisany w sposób złośliwy i nie uważam wsparcia psychologa za jakąś ujmę dla kobiety, bo sama korzystałam z takiej pomocy po poronieniu. Moja wypowiedź nie była hejtem.
Spokojnej ciąży, pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 maja 2018, 11:15
-