Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Cholestaza 33tc
Odpowiedz

Cholestaza 33tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam dopiero 34tc wiec mam pełne 33 skonczone. Od piątku leżę w szpitalu i prawdopodobnie zostanę tu już do rozwiązania a raczej do porodu przedwczesnego... Moje wyniki alat aspat to ok 700 i 359 wiec mega wysokie. Dostalam sterydy, biore co chwile jakies tabletki i hydroxyzine na swedzenie i w przyszlm tygodniu ma sie okazac jak wyniki sie zavchowują i czy nie bedzie trzeba rozwiazywac ciazy w ciągu tygodnia nawet. Jestem załamana, dzidziuś w piątek wazył dopiero 1850 gram.
    Któraś miała podobnie złe wyniki i udało sie donosić chociażby do 35, 36 tygodnia lub nawet dalej..i czy dzidzia urodziła się zdrowa?

rfxg3e3kzk2qvjex.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ