X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Cholestaza 33tc
Odpowiedz

Cholestaza 33tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Femme Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam dopiero 34tc wiec mam pełne 33 skonczone. Od piątku leżę w szpitalu i prawdopodobnie zostanę tu już do rozwiązania a raczej do porodu przedwczesnego... Moje wyniki alat aspat to ok 700 i 359 wiec mega wysokie. Dostalam sterydy, biore co chwile jakies tabletki i hydroxyzine na swedzenie i w przyszlm tygodniu ma sie okazac jak wyniki sie zavchowują i czy nie bedzie trzeba rozwiazywac ciazy w ciągu tygodnia nawet. Jestem załamana, dzidziuś w piątek wazył dopiero 1850 gram.
    Któraś miała podobnie złe wyniki i udało sie donosić chociażby do 35, 36 tygodnia lub nawet dalej..i czy dzidzia urodziła się zdrowa?

rfxg3e3kzk2qvjex.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ