X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Co na wypadające włosy po ciąży
Odpowiedz

Co na wypadające włosy po ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki co możecie polecić z ręka na sercu na wypadające włosy po ciąży? Jest tragedia każde mycie czesanie kosmyk włosów w rękach zostaje

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ciąży hormony wariuja i wracają do stanu sprzed i dlatego tak się dzieje... Wydaje mi się samo przejdzie.. mi przeszło. Co nie znaczy oczywiście, ze nie warto jest wprowadzić dodatkowej pielęgnacji bo faktycznie moze być pomocna
    polecam dermokosmetyki Delpos https://delpos.pl/
    stosowanie codziennie wcierek ( taki masaż skóry głowy to dla skóry głowy prawdziwy odpoczynek)
    jak rownież odpowiednia dieta - powinnaś zadbać o suplementacje nie tylko w trakcie ciąży ale rownież i po ciązy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 12:51

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ