X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Co na wypadające włosy po ciąży
Odpowiedz

Co na wypadające włosy po ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki co możecie polecić z ręka na sercu na wypadające włosy po ciąży? Jest tragedia każde mycie czesanie kosmyk włosów w rękach zostaje

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ciąży hormony wariuja i wracają do stanu sprzed i dlatego tak się dzieje... Wydaje mi się samo przejdzie.. mi przeszło. Co nie znaczy oczywiście, ze nie warto jest wprowadzić dodatkowej pielęgnacji bo faktycznie moze być pomocna
    polecam dermokosmetyki Delpos https://delpos.pl/
    stosowanie codziennie wcierek ( taki masaż skóry głowy to dla skóry głowy prawdziwy odpoczynek)
    jak rownież odpowiednia dieta - powinnaś zadbać o suplementacje nie tylko w trakcie ciąży ale rownież i po ciązy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 12:51

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ