Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr czop śluzowy 30tc
Odpowiedz

czop śluzowy 30tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wygląda odejście czopu sluzowego? I czy może odchodzić 'na raty'? Wczoraj dwa razy zauważyłam galaretowaty, przezroczysty sluz (grubsze nitki ok 1-1.5cm) i dziś znów.
    I nie wiem czy to czop sluzowy czy po prostu zwykły sluz. Trochę się denerwuję, bo jestem w 30tc i troche za wcześnie na poród.

• vitoria Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz po terminie porodu wyszlo mnostwo takiej galarety z krwawymi nitkami, bylo tego ze 2 garsci. Bylam pewna ze to w koncu czop sluzowy odszedl. Okazalo sie jednak ze wcale nie. Ani czop nie odszedl, ani skurcze sie nie zaczely, ani rozwarcia nie bylo. Poltora tygodnia pozniej mialam cc ze wzgledu na brak akcji porodowej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ