X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Czop sluzowy???? kiedy odchodzi????
Odpowiedz

Czop sluzowy???? kiedy odchodzi????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BlacKAngel1989 Koleżanka

Wysłany: 14 października 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie... Kiedy odeszly wam czopy sluzowe??? Jak wygladaly???? I wszystko na ten temat..
    Jestem w 33tc i dzisiaj zaczal mi odchodzic. W poniedzialek wizyta, wiec poczekam , bo nic innego mi nie dolega ale jestem przerazona.... To za wczesnie chyba?

• Pajka89 Debiutantka

Wysłany: 17 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej BlacKAngel1989 i jak tam wizyta u lekarza? Jestem ciekawa co powiedział ci w zwiazku z tym czopem śluzowym? Jak maleństwo już na świat się pcha?

Pajka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ