Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Klimatyzacja
Odpowiedz

Klimatyzacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2023, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) czy posiadacie w pokoju dziecka przenośny klimatyzator? Tylko bez hejtu...mieszkam z dzieckiem w domku akurat pokój mamy pod dachem jest strasznie duszno myślałam nas klimatyzatorem aby wyrównać poziom powietrza by była neutralna temperatura. Możecie coś polecić?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2023, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki najzwyklejsze vo wlewam zimna wodę i wkładam lod stoi wysoko wiec nie wieje na corke a daje rade mieszkamy na 7 piętrze i bez tego nie idzie funkcjonować .

• TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• ver6ena Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dkdk wrote:
    Cześć:) czy posiadacie w pokoju dziecka przenośny klimatyzator? Tylko bez hejtu...mieszkam z dzieckiem w domku akurat pokój mamy pod dachem jest strasznie duszno myślałam nas klimatyzatorem aby wyrównać poziom powietrza by była neutralna temperatura. Możecie coś polecić?
    Hej ja właśnie taki mam, tylko on nie jest na kostki. Na rurę i wyrzucamy ją za okno z taką płachtą założoną. Jest super latem. Jednak jakbym drugi raz się decydowała to na Klimę kanałową

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ