WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Klimatyzacja
Odpowiedz

Klimatyzacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2023, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć:) czy posiadacie w pokoju dziecka przenośny klimatyzator? Tylko bez hejtu...mieszkam z dzieckiem w domku akurat pokój mamy pod dachem jest strasznie duszno myślałam nas klimatyzatorem aby wyrównać poziom powietrza by była neutralna temperatura. Możecie coś polecić?

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2023, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki najzwyklejsze vo wlewam zimna wodę i wkładam lod stoi wysoko wiec nie wieje na corke a daje rade mieszkamy na 7 piętrze i bez tego nie idzie funkcjonować .

• TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• ver6ena Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2024, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dkdk wrote:
    Cześć:) czy posiadacie w pokoju dziecka przenośny klimatyzator? Tylko bez hejtu...mieszkam z dzieckiem w domku akurat pokój mamy pod dachem jest strasznie duszno myślałam nas klimatyzatorem aby wyrównać poziom powietrza by była neutralna temperatura. Możecie coś polecić?
    Hej ja właśnie taki mam, tylko on nie jest na kostki. Na rurę i wyrzucamy ją za okno z taką płachtą założoną. Jest super latem. Jednak jakbym drugi raz się decydowała to na Klimę kanałową

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ