Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr kłucie w podbrzuszu nisko, w okolicach cewki moczowej
Odpowiedz

kłucie w podbrzuszu nisko, w okolicach cewki moczowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulina502 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was miała podobnie? Jestem w 33/34 t.c. i od 1.5 tygodnia czuję kłucie w podbrzuszu, tak jakby w cewce moczowej, jakby ktoś igiełkę tam wbijał.. Czasami tak mnie zakłuje, ze aż się zegnę w pół :/ to kłucie występuje tylko podczas stania, chodzenia. Jeszcze się nie zdarzyło żeby wystąpiło w czasie leżenia. Ostatnio miałam bakterie i leukocyty w moczu, brałam furagin ale muszę znowu iść na badanie sprawdzić czy coś pomogło. Nie mam żadnych objawów ze strony pęcherza moczowego, w czasie oddawania moczu nic nie boli, nie piecze. Nie wiem czy to może jakiś ucisk czy co? Dzisiaj dość często mi to dokucza :/

km5stv73dz23t84d.png

ckais65g4jw1ph1s.png
  • Kasiulek89 Koleżanka

Wysłany: 13 lipca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam bardzo podobne odczucia i też początkowo myślałam, że to coś z pęcherzem, na usg okazało się jednak, że mój Szymuś ma nóżki na dole i fika sobie po pęcherzu i szyjce

Kasiulek89
  • kade8787 Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie , mala czasem tak kopie mnie centralnie w szyjkę jak i pęcherz że az się zwijam z bólu. kłucie w cewce moczowej i parcie na pęcherz odczuwam najbardziej kiedy ona się przeciąga. Mam tak od czasu do czasu - obecnie 28 tydzień. Jutro wizyta więc może dowiem się cos wiecej . :) pozdrawiam wszystkie mamusie

kasia z
  • paulina502 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam ostatnio badania moczu i czysto takze to klucie to chyba rzeczywiście działalność córki, która cały czas jest ułożona posladkowo i nie chce się odwrocic :) niestety

km5stv73dz23t84d.png

ckais65g4jw1ph1s.png
  • ewelia Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni też mam igiełki, ale maluch leży główką do dołu, może to gdy sie bardziej wyciaga i uciska?

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • mamania Znajoma

Wysłany: 26 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, mam tak często, to działalność maleństwa.

mamania
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ