Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Hej! Pączek! Kurde, a mam pierwszy dzień cyklu, wróciłam do mierzenia. Odpoczęłam.
Zaliczyłam w poprzednim cyklu zapalenie pęcherza.
Uczę się i szukam pracy, mój luby mnie kocha, staramy się dalej. Prezenty na święta już mamy, ino karpia nie mamy, a coś jeść na Wigilii trzeba!
Czuć od Ciebie pozytywna energię ❤️
Ja z prezentami w lesie, moj tez mowi ze mnie kocha
Ostatnio do mnie mowi - nie Gosiu czy Kochanie, Misiu itp tylko "córko teściowej"
Aaaa mowi do mnie jeszcze - Cycuszku - a jak sie zdenerwuje to Cycu Łysy
Ma chłop fantazje
Ja generalnie mam tyle roboty ze odpuszczam sobie spiny - luz i bedzie co ma byc - generalnie padam na pysk codziennie i nie w głowie mi serduszkowanie
A czego sie uczysz ?AniaŁ123, Czikosz lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:W ogóle ten! Panny moje Wy! Przytyłam! Na 160 cm ważę równiutkie 60 kg! Super dla ciąży, co nie? Taka waga bardziej na plus przed limitem!
Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Boże Laski Wy moje!!! Jak ja Was uwielbiam
Tutaj taka oaza spokoju nikt nie bruździ
Tyle się działo, a ja miałam taki młyn w pracy, ze nie mogłam się oderwać.
Czekającanacud i Czikosz witamy
Jeśli chodzi o wagę to ja ostatnio 164 i 59 w porywach do 60kg a jeszcze 2-3 miesiące temu ważyłam 57Pączek, Czikosz lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny skoro mówicie o kilogramach, czy niedowaga ma duży wpływ na zachodzenie w ciążę?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyPączek wrote:Fajnie ze do nas wracasz
Czuć od Ciebie pozytywna energię ❤️
Ja z prezentami w lesie, moj tez mowi ze mnie kocha
Ostatnio do mnie mowi - nie Gosiu czy Kochanie, Misiu itp tylko "córko teściowej"
Aaaa mowi do mnie jeszcze - Cycuszku - a jak sie zdenerwuje to Cycu Łysy
Ma chłop fantazje
Ja generalnie mam tyle roboty ze odpuszczam sobie spiny - luz i bedzie co ma byc - generalnie padam na pysk codziennie i nie w głowie mi serduszkowanie
A czego sie uczysz ?
Prawo sobie studiuję, a teraz to się uczę na proces karny, który mam z panem prof. Kazimierzem Zgryzkiem. Weź obczaj, jakie zło ze zdjęcia! No zło! -
Pączek wrote:Jak chcesz przytyć to ja Ci oddam moje dwa
Ja mam ze 162cm wzrostu, chciałabym tak dobić do 50kg ale jeszcze kilka mi brakuje ;)mogę przygarnąć
nie wiem jak to wpływa na płodność bo jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Czy waga ma takie duże znaczenie?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek ja całe życie zazdrościłam dziewczynom które mówiły że nie mogą przytyć a ja nie mogłam tego pojąć i nadal nie mogę. Mi tycie wychodzi chyba najlepiej ze wszystkiego
-
AniaŁ123 wrote:Boże Laski Wy moje!!! Jak ja Was uwielbiam
Tutaj taka oaza spokoju nikt nie bruździ
Tyle się działo, a ja miałam taki młyn w pracy, ze nie mogłam się oderwać.
Czekającanacud i Czikosz witamy
Jeśli chodzi o wagę to ja ostatnio 164 i 59 w porywach do 60kg a jeszcze 2-3 miesiące temu ważyłam 57
W pracy tez miałam młyn
A wiesz jakie ja rano miałam zdziwienie jak mi kołpaki z samochodu zapierdo..
Zła od rana chodzę ale to tak zła ze co chwila łapie nerwa
Znowu mnie ta tarczyca chce sprowadzić na zła drogę cos tak czuje
A do tego cycki ciągną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:45
-
nick nieaktualnyPani profesor mi powiedziała, że dobrze mieć nieco więcej niż mniej. Ogólnie, jak ważyłam 47 kg to mi powiedziała, żeby niżej już nie schodzić, bo może być problem. Podkreślała, że problem może się pojawić, ale nie musi. Powiedziała też, że jeżeli okres zaczyna zanikać, to jest to już poważny problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:44
-
Czikosz wrote:Prawo sobie studiuję, a teraz to się uczę na proces karny, który mam z panem prof. Kazimierzem Zgryzkiem. Weź obczaj, jakie zło ze zdjęcia! No zło!
Ja bym nie dała rady na prawie - ja mam ścisły umysł
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:We lofe ju tu ❤️
W pracy tez miałam młyn
A wiesz jakie ja rano miałam zdziwienie jak mi kołpaki z samochodu zapierdo..
Zła od rana chodzę ale to tak zła ze co chwila łapie nerwa
Znowu mnie ta tarczyca chce sprowadzić na zła drogę cos tak czuje
A do tego cycki ciągną
To może strzel sobie TSH, tak dla pewności, bo jeśli masz za niski poziom to wtedy szybko do lekarza, a jeśli ok, to będziesz spokojniejsza.
Już to pisałam, ale ja kurde mam 31dc! I nic. Cyce trochę bolą ale nie jakoś tak bardzo. Nie kupiłam testa więc się nie dowiem.
A ja jutro jadę do WarszawyCzikosz lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Parsleyek ja całe życie zazdrościłam dziewczynom które mówiły że nie mogą przytyć a ja nie mogłam tego pojąć i nadal nie mogę. Mi tycie wychodzi chyba najlepiej ze wszystkiego
To ja jestem takim przypadkiem, moja waga od liceum praktycznie się nie zmienia. Jestem taką chudziną, a nigdy przenigdy nie liczyłam kalorii, uwielbiam pizzę, kebaby i mac'a
Czikosz wrote:Pani profesor mi powiedziała, że dobrze mieć nieco więcej niż mniej. Ogólnie, jak ważyłam 47 kg to mi powiedziała, żeby niżej już nie schodzić, bo może być problem. Podkreślała, że problem może się pojawić, ale nie musi. Powiedziała też, że jeżeli okres zaczyna zanikać, to jest to już poważny problem.
Moja waga to właśnie 45-46kg... Z okresem raczej nie miałam problemów nigdy. Ale pewnie dobrze byłoby trochę przytyć. Dla przyszłego groszka.
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
AniaŁ123 wrote:To może strzel sobie TSH, tak dla pewności, bo jeśli masz za niski poziom to wtedy szybko do lekarza, a jeśli ok, to będziesz spokojniejsza.
Już to pisałam, ale ja kurde mam 31dc! I nic. Cyce trochę bolą ale nie jakoś tak bardzo. Nie kupiłam testa więc się nie dowiem.
A ja jutro jadę do Warszawy
Bo ja znowusz w Gdańsku bede siedziec
Aj noł - jutro 10
Kup testa i sikaj !
A w stolicy dzis pada i zimny wiatr
Ja zaraz ide sobie na koncertWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:55
-
nick nieaktualnySpoko, organizm nie jest też głupi, nie bez powodu nabieramy apetytu w drugiej połowie cyklu.
Okres jest, jest dobrze! A co do wagi to w żadną stronę nie jest dobrze mieć za dużo.
Wygodnie jest według lekarzy być w drugiej połowie poprawności według tego BMI, czyli jak mam od 49 do 63 wagę normalną, to lepiej mieć 57.
Jednakowoż to nie znaczy, że jak ważysz sobie mniej i się nie mieścisz to nie zajdziesz. Zajdziesz, jeżeli niedowaga nie zaburza Ci okresu (z nadwagą nie wiem, bo mnie nie dotyczyła nigdy i lekarza nie pytałam). W drugiej połowie cyklu nie bez powodu chce się jeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:59
Parsleyek lubi tę wiadomość