Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:A tak z innej beczki, wiecie gdzie można kupić w Polsce wolonowar? Chciałbym kupić mamie, a tu musiałabym zapłacić za samą przesyłkę 100 zł? Tylko szukam taki większy 5-6 litrów?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Siedzę w domu - nie lubię tego stwierdzenia. Violet Ty ciężko pracujesz wykonując wiele prac w domu!
Jeśli uda mi się zajść w ciąże to też bym chciała być w domu z moim małym bobo, za długo na niego czekam żeby potem poświęcić się pracy zawodowej
Ja też długo czekałam i dla mnie 9 miesięcy to było zbyt krótko a nawet mniej bo 1 miesiąc wykorzystałam przed porodem, no już mi było za ciężko pracować...
Ale w sumie masz rację, to złe stwierdzenie, bo w sumie czasem jestem bardziej zmęczona będąc w domu niż kiedyś po pracy. W domu zakupy, obiad, pranie, sprzątanie a w międzyczasie cały czas mieć oko na dziecko, nakarmić, przebrać, pobawić się, na spacerek, nie że narzekam, ale czasem lekko nie ma
Mój syn jest wielka przylepką i ciężko by mi było go dać tak wcześnie do przedszkola. Ale to już według uznania, bo każda z nas jest inna i możecie mieć inne zdanie/ odczucia:) Najważniejsza jest tu miłość matki do dziecka a każdej z nas nie będzie tego uczucia brakować na pewno
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Ja też długo czekałam i dla mnie 9 miesięcy to było zbyt krótko a nawet mniej bo 1 miesiąc wykorzystałam przed porodem, no już mi było za ciężko pracować...
Ale w sumie masz rację, to złe stwierdzenie, bo w sumie czasem jestem bardziej zmęczona będąc w domu niż kiedyś po pracy. W domu zakupy, obiad, pranie, sprzątanie a w międzyczasie cały czas mieć oko na dziecko, nakarmić, przebrać, pobawić się, na spacerek, nie że narzekam, ale czasem lekko nie ma
Mój syn jest wielka przylepką i ciężko by mi było go dać tak wcześnie do przedszkola. Ale to już według uznania, bo każda z nas jest inna i możecie mieć inne zdanie/ odczucia:) Najważniejsza jest tu miłość matki do dziecka a każdej z nas nie będzie tego uczucia brakować na pewno
Byłam opiekunką do dziecka, wiem mniej więcej jak dzień wygląda. Rozumiem że czasem bywa ciężko, ma się ochotę wyjść i stanąć obok ale na pewno jest tyle pięknych chwil, uśmiechów, buziaków, przytulasów które wynagradzają wszystko. I aż Ci tego zazdroszczę29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:
Byłam opiekunką do dziecka, wiem mniej więcej jak dzień wygląda. Rozumiem że czasem bywa ciężko, ma się ochotę wyjść i stanąć obok ale na pewno jest tyle pięknych chwil, uśmiechów, buziaków, przytulasów które wynagradzają wszystko. I aż Ci tego zazdroszczę
Kochana tak czasami jest ciężko, zwłaszcza że jesteśmy sami, cała rodzina mieszka w Polsce także, nie mamy żadnego wsparcia od początku, ale szczerze powiem że jestem dumna z tego, że sobie sami radzimy ze wszystkim. Ale tak jak mowilas że czasem jesteś bardzo zmęczona ale wystarczy tylko uśmiech dziecka, lub jak się przytuli, albo próbuje powiedzieć, ko-cham- cie - mamo,,to wszystko mija
Kochana nie ma co zazdrościć, zobaczysz a raczej zobaczycie wszystkie że za niedługo i wy się będziecie cieszyć małymi pociechami.
Wierzę w to głęboko
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Wogole to witam się na szybko :*
I wogole to wszystkie bedziemy super, ekstra, wystrzalowe mamusie bez wzgledu na to jaką "metode" wychowawczą zastosujemy ♡
Wiemy już teraz że będziemy je kochać bezgranicznie i to się liczy
A wszystkie dobre rady wrzucimy w kąt i będziemy się uczyły na własnych błędach
Tak jest supermenki?
Edit: właściwie to SUPERWOMENKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 12:38
Kim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Wogole to witam się na szybko :*
I wogole to wszystkie bedziemy super, ekstra, wystrzalowe mamusie bez wzgledu na to jaką "metode" wychowawczą zastosujemy ♡
Wiemy już teraz że będziemy je kochać bezgranicznie i to się liczy
A wszystkie dobre rady wrzucimy w kąt i będziemy się uczyły na własnych błędach
Tak jest supermenki?
Edit: właściwie to SUPERWOMENKIMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ehh dziewczyny nie wiem jak wy ale ja się czuję obserwowana
Pisowska inwigilacja prawie że hehehe
rzygac to będziemy ale za miesiąc, dwa, może pół roku
Madziula poradnik "jak wychować dziecko na terroryste"
Przez tą moją kumulujaca się matczyną miłość dorobie się pyskatego i nieznosnej malej imitacji taty
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ehh dziewczyny nie wiem jak wy ale ja się czuję obserwowana
Pisowska inwigilacja prawie że hehehe
rzygac to będziemy ale za miesiąc, dwa, może pół roku
Madziula poradnik "jak wychować dziecko na terroryste"
Przez tą moją kumulujaca się matczyną miłość dorobie się pyskatego i nieznosnej malej imitacji taty