Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Kurde jestem mega zła ...znalazłam idealne łóżeczko dla mojego skarba.
Wzięłam do obserwowanych i po 2 dniach otrzymuje info , że cena zwiększyła się o 15 %
Ja pikole...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:NO wlasnie nie wiem czy robic testy jeszcze i poczekac czy brac...boje sie zebym nic nie "zepsula"
Nie wiem sama co Ci doradzić... Lepiej brać po owu ale czy testy wskażą właściwy dzień na 100%? A wcześniej w jakie dni miałaś owulacje? -
Bella_Bella wrote:Nie wiem sama co Ci doradzić... Lepiej brać po owu ale czy testy wskażą właściwy dzień na 100%? A wcześniej w jakie dni miałaś owulacje?
Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Jest tyle rzeczy teraz w przecenienie w smyku, że nie wiadomo co brać Pierwszy raz byłam w takim sklepie od początku ciąży i nie mogłam wyjść z pustymi rękoma
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ja się powoli tez zbieram do zakupów . Trochę ciuszków mam od rodziny ale te łóżeczko tak mnie wkurzyło...jak się podoba to kupować i tyle
Ja generalnie mam używane pierwsze meble bo wydaje mi się ze dla takiego malucha niepotrzebna super nowych mebli. Jak będę zmieniac łóżeczko na łóżko za 3 lata to zinwestuje w coś lepszegoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hej hej
Dzisiaj mieliśmy wizytę maluch rośnie ruchliwy baaardzo płci dzisiaj nie chciał ujawnić ma 89 mm
Lekarza zmartwiły trochę moje badania prenatalne w kierunku preeklampsji: przed 37 tygodniem ryzyko jest 1:23, przed 34 tygodniem 1:54 i ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:51... Zalecony Acard
No i najnowsze badania morfologia ok. Glukoza na czczo 97 - dość wysoko, a do tego ketony w moczu (norma przekroczona 10-krotnie!), więc istnieje ryzyko cukrzycy ciążowej...
Ale póki nic nie jest na pewno cieszę się zdrowym dzieciątkiemAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Hej hej
Dzisiaj mieliśmy wizytę maluch rośnie ruchliwy baaardzo płci dzisiaj nie chciał ujawnić ma 89 mm
Lekarza zmartwiły trochę moje badania prenatalne w kierunku preeklampsji: przed 37 tygodniem ryzyko jest 1:23, przed 34 tygodniem 1:54 i ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:51... Zalecony Acard
No i najnowsze badania morfologia ok. Glukoza na czczo 97 - dość wysoko, a do tego ketony w moczu (norma przekroczona 10-krotnie!), więc istnieje ryzyko cukrzycy ciążowej...
Ale póki nic nie jest na pewno cieszę się zdrowym dzieciątkiem
-
czekajacanacud1 wrote:Polcia super ciesze sie bardzo! to Twoj maluch tyle nadgonil? starszy jest wg USG od OM?
Z tym kupowaniem nie jesteś sama... Ja też tak jakoś nie jestem przekonana, żeby już kupować ale coraz więcej oglądamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:50
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Jest idealnie wpasowany hehe nie wiem czy nadgonił, raczej trzyma się takiej normy i cały czas jest równo z usg i om:) 18 dni temu miał 5,6 mm i tak sobie rośnie
Z tym kupowaniem nie jesteś sama... Ja też tak jakoś nie jestem przekonana, żeby już kupować ale coraz więcej oglądam
troche mnie to martwi.