Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach pech kochana kochana. Tez tego nie lubięMMadziula wrote:Kurde jestem mega zła ...znalazłam idealne łóżeczko dla mojego skarba.
Wzięłam do obserwowanych i po 2 dniach otrzymuje info , że cena zwiększyła się o 15 %
Ja pikole...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
stokrotka666 wrote:NO wlasnie nie wiem czy robic testy jeszcze i poczekac czy brac...boje sie zebym nic nie "zepsula"
Nie wiem sama co Ci doradzić... Lepiej brać po owu ale czy testy wskażą właściwy dzień na 100%? A wcześniej w jakie dni miałaś owulacje? -
No tak mniej więcej między 11 a 15 dc zazwyczaj jak robiłam testy. Teraz jakoś dziwnie bo ze dwa dni temu tak mnie brzuch ciągnął jak na owulacje. Zrobię jeszcze jutro testy jak będzie ciemniejsza to poczekam bo sluz mi się powoli zmieniaBella_Bella wrote:Nie wiem sama co Ci doradzić... Lepiej brać po owu ale czy testy wskażą właściwy dzień na 100%? A wcześniej w jakie dni miałaś owulacje?
Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość

-
Brawo witaj w klubie szalonych zakupówBella_Bella wrote:Jest tyle rzeczy teraz w przecenienie w smyku, że nie wiadomo co brać
Pierwszy raz byłam w takim sklepie od początku ciąży i nie mogłam wyjść z pustymi rękoma 
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Tak kochana należy kupować jak jest okazja bo tak jest z okazjami właśnie.MMadziula wrote:Ja się powoli tez zbieram do zakupów . Trochę ciuszków mam od rodziny ale te łóżeczko tak mnie wkurzyło...jak się podoba to kupować i tyle

Ja generalnie mam używane pierwsze meble bo wydaje mi się ze dla takiego malucha niepotrzebna super nowych mebli. Jak będę zmieniac łóżeczko na łóżko za 3 lata to zinwestuje w coś lepszego
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Hej hej

Dzisiaj mieliśmy wizytę
maluch rośnie
ruchliwy baaardzo
płci dzisiaj nie chciał ujawnić
ma 89 mm 
Lekarza zmartwiły trochę moje badania prenatalne w kierunku preeklampsji: przed 37 tygodniem ryzyko jest 1:23, przed 34 tygodniem 1:54 i ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:51... Zalecony Acard
No i najnowsze badania
morfologia ok. Glukoza na czczo 97 - dość wysoko, a do tego ketony w moczu (norma przekroczona 10-krotnie!), więc istnieje ryzyko cukrzycy ciążowej...
Ale póki nic nie jest na pewno cieszę się zdrowym dzieciątkiem
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Polcia super ciesze sie bardzo!pola89 wrote:Hej hej

Dzisiaj mieliśmy wizytę
maluch rośnie
ruchliwy baaardzo
płci dzisiaj nie chciał ujawnić
ma 89 mm 
Lekarza zmartwiły trochę moje badania prenatalne w kierunku preeklampsji: przed 37 tygodniem ryzyko jest 1:23, przed 34 tygodniem 1:54 i ryzyko zahamowania wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:51... Zalecony Acard
No i najnowsze badania
morfologia ok. Glukoza na czczo 97 - dość wysoko, a do tego ketony w moczu (norma przekroczona 10-krotnie!), więc istnieje ryzyko cukrzycy ciążowej...
Ale póki nic nie jest na pewno cieszę się zdrowym dzieciątkiem
to Twoj maluch tyle nadgonil? starszy jest wg USG od OM?

-
Jest idealnie wpasowany heheczekajacanacud1 wrote:Polcia super ciesze sie bardzo!
to Twoj maluch tyle nadgonil? starszy jest wg USG od OM?
nie wiem czy nadgonił, raczej trzyma się takiej normy i cały czas jest równo z usg i om:) 18 dni temu miał 5,6 mm i tak sobie rośnie 
Z tym kupowaniem nie jesteś sama... Ja też tak jakoś nie jestem przekonana, żeby już kupować
ale coraz więcej oglądam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:50
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne
)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
teraz to tym vardziej do nast wizyty nic nie kupie Twoja dzidzia w tym samym czasie co moja a starsza o tydzien jest wieksza... a w ponad 2tyg urosla ledwo 2cm nawet nie cale... a u Ciebie wynik sie podowoil a mi z 7cm na nie cale 9...albo nawet mniej bo nie widzialam dokladnie.pola89 wrote:Jest idealnie wpasowany hehe
nie wiem czy nadgonił, raczej trzyma się takiej normy i cały czas jest równo z usg i om:) 18 dni temu miał 5,6 mm i tak sobie rośnie 
Z tym kupowaniem nie jesteś sama... Ja też tak jakoś nie jestem przekonana, żeby już kupować
ale coraz więcej oglądam 
troche mnie to martwi.