Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra to moja wyprawka :
Niania i moni oddechu ac1100
Bujaczek
Mata edukacyjna
Butelki zestaw avant naturalne
Karuzela
Wanienka
Krzesełko do wanienki
Kosz na pikuchy szczelnie zamykany
Jednorazowki na pieluchy woreczki pachnące
Sterylizator do butelek
Stojak do butelek
Smoczki
Przywieszki do smoczki
Szumis
Materac piank a+ odkład nieprzemakalny
Prześcieradła
Przewijak mata
Przewijak mebel
Komoda
Wózek 3w1 roan bass soft z maxi cosi city
Szczoteczki do zębów
Łyżeczka do karmiania ze słoiczków pokazująca temp
Pikuchy flanelowe
Pieluchy tetra
Zestaw minky do wózka
Lampka do pokoiku o małym świetle
Płyn do prania ubranek
Ubranka
Czapeczki
Kombinezon
Niedrapki
Chusta
Łóżeczko drewniane
Łóżeczko turystyczne
Laktator
Rożek
Katarem aspirtor
Osłonki na brodawki
Nosidlo
Woreczki na pokarm
Wkładki laktacyjne
Gazki
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kosemetyki:
Krem na oparzenia -linomag zielona i bepanthen
Patyczki do uszukania
Emokien do kompiele
Kosmetyki babydream
Masc na brodawki
Leki:
Octanisept
Masc majeranek
Sól fizjologiczna
Woda morska
Nurofen w czopkavh
Paracetamoldla dzieci
Sab simplex na kolki
Espumisą dzieci
Dentoinox gel zęby
Czopki gliceryna
Clotrimazolum masc
Fematilker na laktacjeBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Dlaczego za wcześnie ?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cudzie nie mam jest w pl generalnie ja kierowałam się opiniami a kupiłam ten z dodatkowym amiorkiem aby móc po lesie jeździć. Generalnie dziewczyny sobie chwala wygodę prowadzenia. Fakt jest troszkę ciężki i zajmuje trochę miejsca w aucie. No cóż nie można mieć wszystkiego.
Ja go kupiłam w pakiecie z maxi cosi citi.
Dziewczyny porównują go do adamexaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
dzieki Kimi ja caly czas szukam i czytam opinie. chcialabym lekki bede znosic z ost pietra... nie ma mozlwiosci zebu stal w piwnicy albo na dole etc..
caly czas mysle o anexie sport ale czy cena adekwatna do jakosci? ja juz zaplace tyle kasy ale bylebyl dobry
-
Może Wy mi pomożecie... Miewam straszne bóle pleców, odcinek ledzwiowy, ból promieniuje na lewy posladek, czasem jak jest bardzo źle to na oba. Pojawia się po dłuższym siedzeniu w jednej pozycji, lezeniu, staniu. Na twardej powierzchni w ogóle nie mogę się położyć. Ból objawia się ostrymi atakami w momencie kiedy próbuje się poruszyć, czyli np obrócić na drugi bok czy wstać albo nawet podnieść nogę. Jest tak silny, że unieruchamia mnie i nie mogę nic zrobić. Nieraz mam problem żeby wyjść z wanny albo się ubrać bo uniesienie nogi powoduje ból. Dzisiaj siedziałam na podłodze dłużej w jednej pozycji, jedna nogę miałam wyprostowana, po czym jak chciałam wstać to ból był taki, że nie mogłam nawet zgiac nogi, płacząc już musiałam jakoś z trudem się położyć żeby później z tej pozycji pomagając sobie rękoma jakoś wstać... Miewalam takie ataki przed ciążą ale nigdy nie diagnozowalam. Teraz jest coraz gorzej. Wizytę mam za tydzień, oczywiście wspomnę o tym. Boję się tylko, żeby się nie pogorszylo jeszcze bardziej... Teraz leżę z termoforem i próbuje złagodzić ból.
I tu moje pytanie, czy któraś z Was miała podobnie lub spotkała się z czymś takim? Wiecie co to może być? Martwię się bo większość dnia jestem w domu sama. -
czekajacanacud1 wrote:dzieki Kimi ja caly czas szukam i czytam opinie. chcialabym lekki bede znosic z ost pietra... nie ma mozlwiosci zebu stal w piwnicy albo na dole etc..
caly czas mysle o anexie sport ale czy cena adekwatna do jakosci? ja juz zaplace tyle kasy ale bylebyl dobry
Zresztą musisz iść do sklepu i zobaczyć co.dla.ciebie jest za ciężkie. Ja zostawiam wózek w garażu i nie będzie problemuczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Może Wy mi pomożecie... Miewam straszne bóle pleców, odcinek ledzwiowy, ból promieniuje na lewy posladek, czasem jak jest bardzo źle to na oba. Pojawia się po dłuższym siedzeniu w jednej pozycji, lezeniu, staniu. Na twardej powierzchni w ogóle nie mogę się położyć. Ból objawia się ostrymi atakami w momencie kiedy próbuje się poruszyć, czyli np obrócić na drugi bok czy wstać albo nawet podnieść nogę. Jest tak silny, że unieruchamia mnie i nie mogę nic zrobić. Nieraz mam problem żeby wyjść z wanny albo się ubrać bo uniesienie nogi powoduje ból. Dzisiaj siedziałam na podłodze dłużej w jednej pozycji, jedna nogę miałam wyprostowana, po czym jak chciałam wstać to ból był taki, że nie mogłam nawet zgiac nogi, płacząc już musiałam jakoś z trudem się położyć żeby później z tej pozycji pomagając sobie rękoma jakoś wstać... Miewalam takie ataki przed ciążą ale nigdy nie diagnozowalam. Teraz jest coraz gorzej. Wizytę mam za tydzień, oczywiście wspomnę o tym. Boję się tylko, żeby się nie pogorszylo jeszcze bardziej... Teraz leżę z termoforem i próbuje złagodzić ból.
I tu moje pytanie, czy któraś z Was miała podobnie lub spotkała się z czymś takim? Wiecie co to może być? Martwię się bo większość dnia jestem w domu sama.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:No to trzeba się umówić Tak podejrzewałam rwe kulszowa.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Hej ja mam dzis wizytę...kurde białko w moczu mam
Mam nadzieję, że to nic poważnego...
A ile masz tego białka? Ciśnienie w normie?początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)