Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Fajnie masz, ja się obawiam trochę tego badania.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Hej kochane , ja tez dziś na glukozie... miałam pierwsze pobranie krwi , za pół godzinki sprawdza czy mogą podać glukoze. Jestem taka głodna ....
A nic nie mogę zjeść z tego co wiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Madziula u mnie to na pewno 2kg krowek które teściowa przywiozla do tego obiad z 2 dań codziennie i masz kobieto placek
Kimi zaczyna wyglądać jak baryłka nie no nie przejmuje się z młodą ok w pt 348g miała wiec ksiazkowoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Krówki robią swoje
Mała ładnie rośnie , u mnie synek ważył niemal tyle samo w tym samym czasie
Ja od początku ciąży pochłaniam lody i pewnie tak już zostanie
U nas lało tyle czasu , że nawet nie było kiedy na spacer iść , dziś mam nadzieje, że sobie odbije .
Kto ze mną w klubie z figura jak Buka z Muminków?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
A tak w ogóle to leci wam szybko czas. Bo mnie zapierdziela. I tak po tych polowkowych dotarło do mnie ze juz nie będziemy sami we dwoje. No i ze trzeba urodzić to dziecko takie mega przerażenie mnie dopadloMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Wypiłam glukozę ... dopiero teraz bo awaria aparatu do badania krwi była ...
Nie takie to straszne , można wytrzymać.
Teraz pobranie o 12 i o 13 ...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
witam ja juz po wizycie serduszko pika 150 uroslo cos do ponad 8cm l, napierw lekarz mowil ze ma 14 a ja mowie ze to chyba nie to bo 8z hakiem wyszlo. a dr sie smieje ze on sie zna lepiej ale sprawdzi i wyszlo na moje ze 8 z hakiem dr mowi ze wsio okej ale to nie za malo jak na roznice 2tyg w wizytach? dodatkowo mial byc chlopak teraz podobno dziewczynka wkec nadal nie wiem hehe
nastepna wizyta 23.05 i mam dostac l4
[url=https://nafoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 12:30