Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Cudzie jak.cos ma się zadziać to się zadzieje. Nie masz na to wpływu. Dla.mnie wygląda na to ze jelita ci to robią. PIza tym nic poza mag i no spa nie dostaniesz chyba że ci się skroci szyjka. Spokojnie i bez paniki
i czekam na wiesci od CZEKOLADKI! oczywidcie jesli chcialaby sie z nami podzielic
-
to jeszcze poprosze o wglad na wynik bo osad moczu jakis dziwny. w jrdnym badaniu podali bakterie a w drugim nie. robione w tym samym labie nizej jest badanie sprzed ok miesiaca
te nablonki to martwic sie? pasma sluzu i fosforany?
nic mnie nie boli. staralam sie dobrze pobrac nawet sie mylam probka pobrana o 6 zaniesiona przed 8. a kiedy zrobili badanie to nie wien.. pewnie kolo poludnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ec986ea04ba.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 15:09
-
Byłam dzisiaj u mojej gin na kontroli bo od soboty męczy mnie pieczenie, swędzenie i w ogóle ogromny dyskomfort i bałam się że może coś się więcej z tym paciorkowcem wiąże bo wcześniej mimo jego wykrycia to nic się nie działo. Okazało się ze dostałam alergii na kapsułki które od zeszłej środy stosowałam... Na szczęście to nie grzybek bo takie podejrzenie też było bo brałam antybiotyk. Kazała odstawić i dostałam jakiś krem który ma złagodzić podrażnienie. Mam też jeść actimele i inne jogurty z bakteriami żeby wzmocnić ochronę jelit. Poleciła mi też za jakiś czas zacząć stosować probiotyk Lactovaginal, czy któraś z Was stosuje bądź stosowała? Jak się sprawdza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 19:05
-
Bella_Bella wrote:Byłam dzisiaj u mojej gin na kontroli bo od soboty męczy mnie pieczenie, swędzenie i w ogóle ogromny dyskomfort i bałam się że może coś się więcej z tym paciorkowcem wiąże bo wcześniej mimo jego wykrycia to nic się nie działo. Okazało się ze dostałam alergii na kapsułki które od zeszłej środy stosowałam... Na szczęście to nie grzybek bo takie podejrzenie też było bo brałam antybiotyk. Kazała odstawić i dostałam jakiś krem który ma złagodzić podrażnienie. Mam też jeść actimele i inne jogurty z bakteriami żeby wzmocnić ochronę jelit. Poleciła mi też za jakiś czas zacząć stosować probiotyk Lactovaginal, czy któraś z Was stosuje bądź stosowała? Jak się sprawdza?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Byłam dzisiaj u mojej gin na kontroli bo od soboty męczy mnie pieczenie, swędzenie i w ogóle ogromny dyskomfort i bałam się że może coś się więcej z tym paciorkowcem wiąże bo wcześniej mimo jego wykrycia to nic się nie działo. Okazało się ze dostałam alergii na kapsułki które od zeszłej środy stosowałam... Na szczęście to nie grzybek bo takie podejrzenie też było bo brałam antybiotyk. Kazała odstawić i dostałam jakiś krem który ma złagodzić podrażnienie. Mam też jeść actimele i inne jogurty z bakteriami żeby wzmocnić ochronę jelit. Poleciła mi też za jakiś czas zacząć stosować probiotyk Lactovaginal, czy któraś z Was stosuje bądź stosowała? Jak się sprawdza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 04:24
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Dobrze, że nie grzybek :* ja stosowałam lactovaginal polecam bardzo wydajny, daje ulgę przy niewielkich infekcjach i podrażnieniach i napewno zapobiega nowym infekcjom
Powiedz mi, rozpuszcza się bez problemu? Bo to co mnie teraz uczulilo to otoczka się rozpuszczala a środek wypadał następnego dnia jako duza grudka -
Bella_Bella wrote:Powiedz mi, rozpuszcza się bez problemu? Bo to co mnie teraz uczulilo to otoczka się rozpuszczala a środek wypadał następnego dnia jako duza grudka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 04:27
Caro, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:i takiego samego zdania jestem ze co ma byc to bedzie wiec zamknelam majdan na chwile i poszlam do apteki lyknelam nospe i asmag. i teraz oczekuje uzdrowienia cudownego
i czekam na wiesci od CZEKOLADKI! oczywidcie jesli chcialaby sie z nami podzielic
Cudzie
Jestem, jestem Już się dzielę Byliśmy na wizycie, złożylismy wniosek o dofinansowanie i czekamy. Poczekamy miesiąc na odpowiedź z UM. Więc w zależności, kiedy UM odpowie, to zaczniemy stymulację. Będzie to za cykl lub za dwa
Mam różne myśli.. Czy nie powinnam zrobić laparoskopii, histeroskopii najpierw.. nie wiem.. Może powinnam
Buziaki -
Lubię_czekoladę wrote:Cudzie
Jestem, jestem Już się dzielę Byliśmy na wizycie, złożylismy wniosek o dofinansowanie i czekamy. Poczekamy miesiąc na odpowiedź z UM. Więc w zależności, kiedy UM odpowie, to zaczniemy stymulację. Będzie to za cykl lub za dwa
Mam różne myśli.. Czy nie powinnam zrobić laparoskopii, histeroskopii najpierw.. nie wiem.. Może powinnam
BuziakiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Cudzie
BuziakiLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej. A ja myślałam że ty po laparo juz. Dlatego ivi.Powiedz mi a co generalnie lekarz mowi. Podejrzewa gdzie jest przyczyna?
Właśnie nie jestem po laparoskopii i zaczęłam się zastanawiać..
Nikt nie wie jaka jest przyczyna -
czekajacanacud1 wrote:wyniki prenatalnych ktos cos napisze chodzi o te podkreslone plus moje lozysko (mam nadzieje ze sie podniesie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7c26c22190c.jpgMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:Właśnie nie jestem po laparoskopii i zaczęłam się zastanawiać..
Nikt nie wie jaka jest przyczynaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Hmmm kurcze no dobra ale jak zrobicie ivi to i tak jak masz niedrożność ro ona nie szkodzi bo pobiera się jajeczka i ono nie wędruje przez jajowod.
Ale może endometrioza czy coś.. Sama nie wiem..