Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak bardzo boli mnie dzisiaj głowa, że już mi się płakać chce... Nie wiem co się dzieje... Najgorzej jest jak jestem w pozycji pionowej... Odkąd otworzyłam oczy czuję tak okropny ból, że nie mogę nic zrobić. Wczoraj też bolała ale tylko chwilami i dużo mniej. Od czterech dni biorę amoksycyline, nie wiem czy to może mieć coś wspólnego z bólem głowy, czy to ciśnienie ale już nie daje rady
-
Witamy się po świętach;-) na z czesne popsuła mi się waga wiec nie wiem ile mi przybyło od teściowej jedzienia
Młoda kopie i rano i wieczorem i w nocy oczywiście;-)
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Bella bóle głowy w ciąży to norma. Mnie Cola pomagała słodkie a w ostateczności paracetamol. Co do kleszcza to nie fajnie mam nadzieje ze na ugryzieniu się skończy;*
Też mam taką nadzieję... Dwa lata temu chorowalam na boreliozę i nie ukrywam, że mam stresa. Za dwa tygodnie zrobię badania na wszelki wypadek. -
MMadziula wrote:Bella ja miałam kilka razy dość silny ból głowy, mi pomagał apap i zimny kompres. Nie martw się tym kleszczem, taka pora roku, że jesteśmy bardziej narażone na ukąszenia jestem pewna, że wszystko będzie ok.
Odpoczywaj dużo i dbaj o siebie, mam nadzieję, że już dziś jest lepiej
Dziękuję, dzisiaj już nie boli. Od piątku bardzo dużo pomagalam mamie i bardzo późno kladlam się spać i wcześnie rano na nogi. Mama obchodziła w niedzielę 50 urodziny i było prawie 30 osób. Upieklysmy 7 ciast, jakieś sałatki do tego, szykowanie domu... Myślę, że to było zmęczenie. Jeszcze wczoraj 5h w aucie. Dopiero dzisiaj odespalam u siebie ile się dało. Do wczoraj to nie wiedziałam że głowa może aż tak boleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 11:12
-
Kim87 wrote:Bella a jak twój pappa?
Dostałam wyniki mailem w Wielki Piątek i już później zapomniałam żeby Wam napisać. Ryzyko znacznie spadło
Ryzyko podstawowe:
Trisomia 21 1 :868
Trisomia 18 1 :2 054
Trisomia 13 1 :6 460
Skorygowane ryzyko:
Trisomia 21 1 :17 352
Trisomia 18 < 1 :20 000
Trisomia 13 < 1 :20 000
Kim87 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Faktycznie sporo tej pracy było, najważniejsze, że czujesz się lepiej
Ja się cieszę, że już po świętach ... nie ma jak w domu, tym bardziej, że z doborem stroju zaczynam mieć już problem
Co do ubioru to ja pojechałam na święta do rodziców z koszulą i sukienką po czym na miejscu okazało się, że się nie dopinam w koszuli a sukienka za ciasna I pożyczałam od mamy Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw -
Bella_Bella wrote:Dostałam wyniki mailem w Wielki Piątek i już później zapomniałam żeby Wam napisać. Ryzyko znacznie spadło
Ryzyko podstawowe:
Trisomia 21 1 :868
Trisomia 18 1 :2 054
Trisomia 13 1 :6 460
Skorygowane ryzyko:
Trisomia 21 1 :17 352
Trisomia 18 < 1 :20 000
Trisomia 13 < 1 :20 000
-
czekajacanacud1 wrote:kurde fajnie ze juz masz ja nie wiadomo czy do wizytybdostane bo czeka sie 2-3tyg. a dopiero w czw minal tydzien. szkoda ze chociaz krwi samej nie podali bylabym spokojniejsza. jutro mam dzwonic po 15 do pielegniarki ale cos czuje ze doktorkowi sie nie spieszy
Ja czekałam tydzień. Dobrze, że Ci krwi nie podali bo nic byś z tego nie wiedziała i szukała w internecie a potem stres Czekaj cierpliwie.