Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wracając do poronien...
Według mnie każda musi to przetrawić sama, w swoim własnym trybie, w swoim czasie. Sama Kimi wiesz że same nie znosilysmy takich tekstów... "matka natura wie co robi"... bla bla bla... to gdzie do choler... była jak dziecuszko z wadą powstawało hm?
Może łatwiej nam mówić gdy czas już troszkę zaleczy rany. Ja sama z sobą pół roku się meczylam zanim odpuscilam. Tylko strasznie twarde kobiety przechodzą szybko nad tym do porządku dziennego. Ja nie potrafiłam... A co będzie dalej? Kochana powiem Ci 5.05 czy mam się z kogo cieszyć... na razie nadal marzęMMadziula, Lubię_czekoladę, Czikosz lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt Wielkanocnych! Spędzonych w rodzinnym gronie, przy uginającym się od smakołyków stole, bogatego Zajączka i mokrego Śmingusa-Dyngusa:*
Violet stokrotka bardzo mi przykro z powodu Waszych strat..
I jestem takiego zdania co Tuliska. Nie będę tu Wam pisać pierdół. Każda przeżywa to na swój sposób. Ja przeżyłam to dwa razy. Za drugim razem nie odbyło się bez leków uspokajających i dwumiesięcznego L4 bo nie wyobrażałam sobie iść do pracy. Teraz udało się w 2cpp. Też z Acardem. Po lyzeczkowaniu. To było ryzyko. Ale całe nasze życie jest związane z ryzykiem. Życzę Wam dużo siły i wsparcia najbliższych Kochane:*
Tuliska wierzę że tym razem będzie dobrze:*Tuliska, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Aaaa! Byłam wczoraj u gina. Wszystko ok. Kosmówka ładna. Dwa krwiaki się ulotniły (prawdopodobnie właśnie w zeszłym tyg przy tym krwawieniu) ale jest nowy skubaniec choć niewielki. Maluch rośnie w najlepsze i ma wszystko w nosie. Moj Sensei Gin należy do lekarzy którzy jak nie są pewni płci na 99,9% to nie powiedzą także grzecznie czekamy. Kolejna wizyta 18.04 sesese
Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Tuliska wrote:A wracając do poronien...
Według mnie każda musi to przetrawić sama, w swoim własnym trybie, w swoim czasie. Sama Kimi wiesz że same nie znosilysmy takich tekstów... "matka natura wie co robi"... bla bla bla... to gdzie do choler... była jak dziecuszko z wadą powstawało hm?
Może łatwiej nam mówić gdy czas już troszkę zaleczy rany. Ja sama z sobą pół roku się meczylam zanim odpuscilam. Tylko strasznie twarde kobiety przechodzą szybko nad tym do porządku dziennego. Ja nie potrafiłam... A co będzie dalej? Kochana powiem Ci 5.05 czy mam się z kogo cieszyć... na razie nadal marzę
Poza tym Tulis wiem co czujesz tez tak do 16tc generalnie nie myślałam o.ciąży. gdzieś w gloqie tlila się nadzieja oby wszystko było ok ale rozum studzil zapędy serca. Ale nie można się bać cały czas. Zanim się nie obejrzysz i będziesz czuć ruchy;*Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:dziewczyny moge wapno w ciazy na uczulenie? pomocy... wszystko swedzi nie spieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Caro wrote:Aaaa! Byłam wczoraj u gina. Wszystko ok. Kosmówka ładna. Dwa krwiaki się ulotniły (prawdopodobnie właśnie w zeszłym tyg przy tym krwawieniu) ale jest nowy skubaniec choć niewielki. Maluch rośnie w najlepsze i ma wszystko w nosie. Moj Sensei Gin należy do lekarzy którzy jak nie są pewni płci na 99,9% to nie powiedzą także grzecznie czekamy. Kolejna wizyta 18.04 seseseMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane Wesołego Jaja wam życzę. Mokrego dyngusa no i aby zajączek był bogaty.
Wszystkim brzuchatkom spokojnych ciąż a staraczkom dorodnych 2 kresek.:*:*
Aniołkowym mamusiom życzę dużo siły<3 oby w następne święta tulily swoje bobasy
Caro, Bella_Bella, Tuliska, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Wesołych Świat
Cudzie, dziękuje za pamięć :*
Stokrotka, tule mono :*
Rośnijcie zdrowo, dziewczyny!Kim87, czekajacanacud1, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt dziewczyny smacznych jajeczek
Tuliska lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny