Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella
Żyje, jestem... ale co to za życie
Pozdrawiam Was wszystkie brzuchatki i korzystając z okazji życzę pięknych świąt WielkanocnychBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Bella
Żyje, jestem... ale co to za życie
Pozdrawiam Was wszystkie brzuchatki i korzystając z okazji życzę pięknych świąt WielkanocnychMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana to teraz musisz zaraz mocno się starać. Z tego co piszesz to wygląda na biochemiczna. Teraz w tym cyklu masz duże szanse na zdrową ciążę jak nasza Waldi. Zaraz ładnie zaskoczylo
-
stokrotka666 wrote:Popłakałam sobie całą noc, staram się nie łamać bo się zdarza. Z jednej strony dobrze ze wcześniej niż później miały być komplikacje. A waldi zaraz po poronieniu zaszła?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:to ja wywolam do tablicy jeszcze Czekoladke i Violetka halooo co tam u Was? i wiecie co u Dezabelli?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Stokrotka dużo dzieczyn szybko zachodzi po poronieniu. Szczególnie tak wczesnym. Nawet czasem jest tak ze 1 okresu nie doczekają. Ty poczekaj i działaj.
Wisnia tak samo miała zaszła zaraz po 1 normalnym okresie.
Kilka innych dzieczyn także.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Pietruszka bo ty tak cicho siedzisz. Czy coś nowego u ciebie się dzieje ?
Nie ma w zasadzie co opowiadać, nadal sobie skrobie bloga i czekam na cud, że zajdę w ciąże.
Cieszę się, że Amelka ładnie rośnie i daje sygnały mamusi. Trzymajcie się dziewczyny, dużo zdrowia!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Czeko szykuje się do in vitro reszta nie wiem..tez rzadko bywam bo święta itd. A jak u ciebie
macica ciagnie i kloje
mdlosci ustaja i wymioty takze miesiac miodowu w ciazy ale zaparcia wrocily statam sie pic duzo
a tak to nic ciekawego nie schizuje juz czekam na wynik prebatalnych i wizyte ooo i bezsennosc cos mnie dopadaKim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Będzie dobrze nie jesteś jedynym takim przypadkiem.
Dostałam antybiotyk Amotaks na 5 dni i dicoflor oslonowo. Lekarz rodzinny mówi, że powinno wystarczyć i mam się zgłosić po świętach do mojej gin na kontrolę. Panikara ze mnie Zapomniałam tylko zapytać czy Mój też powinien coś brać ale to już z ginekologiem ustale.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Stokrotka dużo dzieczyn szybko zachodzi po poronieniu. Szczególnie tak wczesnym. Nawet czasem jest tak ze 1 okresu nie doczekają. Ty poczekaj i działaj.
Wisnia tak samo miała zaszła zaraz po 1 normalnym okresie.
Kilka innych dzieczyn także. -
Kim87 wrote:Bella co tam się dzieje u ciebie poza tym paciorkowcem?
Jak już pisałam to jestem panikara. Więc... Zauważyłam ze od kilku dni kolor mojej kupki jest prawie czarny, no to od razu sobie wymyśliłam po konsultacji z wujkiem google krwawienie z układu pokarmowego... (boshe, kto wymyślił Internet...) Przy czym wczoraj przeanalizowalam to głębiej i od wtorku biorę Prenatal Duo gdzie zawartość żelaza jest ciut ponad normę, poczytałam kilka forum i dziewczyny piszą, że to się bardzo czesto zdarza po tych tabletkach i tak samo po innych Wit prenatalnych z dużą zawartością żelaza. Najprawdopodobniej będzie tak dopóki będę je brać. Także tego, potrafię sobie wynaleźć różne przypadłości Oczywiście dla potwierdzenia wspomne o tym mojej gin żeby być spokojną. -
Musiałam skrócić naszą listę o dwie mamusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b047fbb92a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
MMadziula PTP 21.08.2017. test ++ 10.12.2016. synek Bartuś
Kim87 PTP 04.09.2017. test ++ 23.12.2016. córeczka Amelka
Caro PTP 12.10.2017. test ++ 06.02.2017.
czekajacanacud1 PTP 15.10.2017. test ++ 06.02.2017.
Bella_Bella PTP 17.10.2017. test ++ 02.02.2017.
pola89 PTP 25.10.2017. test ++ 11.02.2017.
Tuliska test ++ 06.03.2017.
-
Bella_Bella wrote:Dostałam antybiotyk Amotaks na 5 dni i dicoflor oslonowo. Lekarz rodzinny mówi, że powinno wystarczyć i mam się zgłosić po świętach do mojej gin na kontrolę. Panikara ze mnie Zapomniałam tylko zapytać czy Mój też powinien coś brać ale to już z ginekologiem ustale.
Ale jak coś niech się wstrzyma z sexowaniemBella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzieczynki strasznie mi.przykro z powodu waszych start. Ale jak pisalalam juz. Tak bywa i niestety często. Nie wiem o co chodzi ale duża liczba kobiet roni. Jednak to nie znaczy ze coś zrobiły źle. Natura pozbywa się wadliwych ciąż. U każdej z aniolkowych mamus tak było. Zobaczcie teraz na mnie Belle czy Tulisia. Wszystko jest ok. Bita Śmietana poroniła 3 razy bardzo wcześnie a teraz jest już na mecie z ciąża. Każda z was zajdzie i donosi ciążę. Proszę was tylko nie zamykaljcie się w rozpaczy. Wyplaczcie się przeżyjcie i zapamietajcie aniołka. Ruszcie dalej. Nie wyobrażacie sobie jakby to było jakby ciąża się utrzymała. To tylko bardziej doluje.
Buziam was mamusieViolet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat