Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Nie ma w zasadzie co opowiadać, nadal sobie skrobie bloga i czekam na cud, że zajdę w ciąże.
Cieszę się, że Amelka ładnie rośnie i daje sygnały mamusi. Trzymajcie się dziewczyny, dużo zdrowia!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:Chcialabym. Pójdę dzisiaj na to usg. Pewnie mi nie zrobi ale może chociaż powie co dalej bo w tym szpitalu tak mówili jakby z łaska. Dziekuje dziewczyny za wsparcieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Jak już pisałam to jestem panikara. Więc... Zauważyłam ze od kilku dni kolor mojej kupki jest prawie czarny, no to od razu sobie wymyśliłam po konsultacji z wujkiem google krwawienie z układu pokarmowego... (boshe, kto wymyślił Internet...) Przy czym wczoraj przeanalizowalam to głębiej i od wtorku biorę Prenatal Duo gdzie zawartość żelaza jest ciut ponad normę, poczytałam kilka forum i dziewczyny piszą, że to się bardzo czesto zdarza po tych tabletkach i tak samo po innych Wit prenatalnych z dużą zawartością żelaza. Najprawdopodobniej będzie tak dopóki będę je brać. Także tego, potrafię sobie wynaleźć różne przypadłości Oczywiście dla potwierdzenia wspomne o tym mojej gin żeby być spokojną.
Kochana znam.to i ja mimo.że nie mam dużo żelaza w wit to.i tak na węgiel kupkuje. Bobo wyciąga wszystko.
Co do bezsenności nic mi nie mówicie.
Ja dzień w dzień o 3 nad ranem.wstaje i mogę zaczynać dzieńMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Musiałam skrócić naszą listę o dwie mamusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b047fbb92a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
MMadziula PTP 21.08.2017. test ++ 10.12.2016. synek Bartuś
Kim87 PTP 04.09.2017. test ++ 23.12.2016. córeczka Amelka
Caro PTP 12.10.2017. test ++ 06.02.2017.
czekajacanacud1 PTP 15.10.2017. test ++ 06.02.2017.
Bella_Bella PTP 17.10.2017. test ++ 02.02.2017.
pola89 PTP 25.10.2017. test ++ 11.02.2017.
Tuliska test ++ 06.03.2017.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Biedactwo poprosilo o wykreślenie z listy Na szczęście ma wsparcie w bliskich. Mam nadzieję, że odezwie się do nas wkrótce.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:a co do zelaza to jest opcja ze moge miec wzdecia od niego i ogolnie jakby metabolizm spowolniony?
no brzuch mi wydelo na wysokosci pepka ze masakra i to nie jest moje sadło tylkoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:nawet mi nie gadaj bo ja juz nie mam pomyslu jak sobie ulzyc...
jakie Ty jesz wit? co maja w skladzie bo wiadomo w Belgii ty masz zupelnie inne firmy itd
Omnibionta pronatal dhaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:kurde bo mnie odkad zaczelam brac prenatal duo (duzo zelaza w nim) bola kichy normalnie...brzuch wzdety i zastanawiam sie czy wystarczy jakbym brala co 2 dzien te wit albo w ogole sam kwas foliowy i te dha. bo mecze sie okrutnieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyJa biorę żelazo, witaminki B, kwas i Acard.
No w ciąży nie jestem jeszcze, ale jak brałam Tardyferon to też kupkowałam ciemniej.
To mój pierwszy cykl z Acardem. No i co? Dzisiaj 10 dzień po owulacji, chęć siknięcia jutro. Oby się udało, w każdym razie za polecenie Acardu dziękuję z całego serca, bo czuję się znacznie lepiej Kim. Może na ciąże mi pomoże. Zobaczymy.
Jeszcze nie wiem kiedy, ale już na dniach!Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Ja biorę żelazo, witaminki B, kwas i Acard.
No w ciąży nie jestem jeszcze, ale jak brałam Tardyferon to też kupkowałam ciemniej.
To mój pierwszy cykl z Acardem. No i co? Dzisiaj 10 dzień po owulacji, chęć siknięcia jutro. Oby się udało, w każdym razie za polecenie Acardu dziękuję z całego serca, bo czuję się znacznie lepiej Kim. Może na ciąże mi pomoże. Zobaczymy.
Jeszcze nie wiem kiedy, ale już na dniach!Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Czikosz wrote:Ja biorę żelazo, witaminki B, kwas i Acard.
Jeszcze nie wiem kiedy, ale już na dniach!
Ja zaszłam w pierwszym cyklu z AcardemCzikosz lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:myslisz ze kw fliowy i dha wystarczy narazie? serio nie najlepiej mi z tym zlazem
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat