Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Obżarte. Ja zjadam dzisiaj stres. Jeszcze 30 minut i będą wynikim im bliżej tym większy stres
-
czekajacanacud1 wrote:ja czekam i jestem tuvz Toba! bedzie dobrze! ale ja sie teraz pytam gdzie moja @? niby okres juz powinien byc albo w przeciagu ok 3dni a kurde objawow okresu brak:/ ehhh oby przyszla do polowy stycznia musze badania zrobic. .Kimi jeszcze 15min!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Baby beta 275 jednostek AAAAAAAA
No teraz to już GRATULACJE !!! :*
Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
No wiec tak
Ja Malgorzata -Paczek vel Krystyna obrarlam sie jak świnia !
2kg do przodu jak nic !
Makabra
Postanowienie świąteczne - wracam do biegania - w marcu jak sie uda chce zaliczyć półmaraton
W sumie zadowolona ze Swiat bo oczywiście świeta bez zgrzytów i nieporozumień to nie swieta wracam do was
Mam nadzieje ze Wasze Swieta były udane
Jutro mam jeszvze wolne wiec bujam sie po miescie i załatwiam sprawy
Z rana krew i badam co nie co
Wyniki oczywiście opublikuje -
Violet146 wrote:Aaa super Kochana i jeszcze raz gratuluję i przestan się już stresować...
Dziękuję kochane wiem ze każda z was trzymała za ciotkę Kim kciukasy wiec każda z was ma wkład w tym super wyniku bety :*:* jesteście wielkieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 19:03
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:No wiec tak
Ja Malgorzata -Paczek vel Krystyna obrarlam sie jak świnia !
2kg do przodu jak nic !
Makabra
Postanowienie świąteczne - wracam do biegania - w marcu jak sie uda chce zaliczyć półmaraton
W sumie zadowolona ze Swiat bo oczywiście świeta bez zgrzytów i nieporozumień to nie swieta wracam do was
Mam nadzieje ze Wasze Swieta były udane
Jutro mam jeszvze wolne wiec bujam sie po miescie i załatwiam sprawy
Z rana krew i badam co nie co
Wyniki oczywiście opublikuje
Spoko ja mam 3kg do przodu na pewno. Nie chciałam na wagę wchodzić u lekarzaPączek lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Aaaa aaaaaa jak się cieszę ;*;*;*
Dziękuję kochane wiem ze każda z was trzymała za ciotkę Kim kciukasy wiec każda z was ma wkład w tym super wyniku bety :*:* jesteście wielkie
Kochana ja też naprawdę i szczerze się cieszę razem z Tobą
Tylko przestan już się stresować czym kolwiek bo to nie najlepiej wpływa na dzidzie. Od tej pory już wszystko będzie ok. Także teraz tylko pozytywną energia i radośc ma zawitać w Twoim serduchu:)
Dużo, dużo Zdrówka dla Was...
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 20:42
-
Violet146 wrote:Kochana ja też naprawdę i szczerze się cieszę razem z Tobą
Tylko przestan już się stresować czym kolejek bo to nie najlepiej wpływa na dzidzie. Od tej pory już wszystko będzie ok. Także teraz tylko pozytywną energia i radośc ma zawitać w Twoim serduchu:)
Dużo, dużo Zdrówka dla Was...
.Violet146 lubi tę wiadomość
-
Kimi gratulacje!!! Życzę dużo zdrówka i spokojnej ciąży!
Ja nadal świętuje, na szczęście jutro jeszcze mam wolne, więc nadal mnie nie będzie ale myślę że wrócę do Was w środę :-*
Dobrej nockiKim87, Violet146 lubią tę wiadomość