X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Krotki na brzuchu - które bezpieczne a które nie?
Odpowiedz

Krotki na brzuchu - które bezpieczne a które nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu czasem zaswędzi mnie skóra, w różnych miejscach. Plecy, dłonie, ramiona, brzuch, rzadziej nogi. Czytałam, że to normalne i nie jest uciążliwe, nie przeszkadza mi w spaniu, nawet w sumie nie zmusza mnie do drapania. Ale wczoraj zauważyłam na brzuchu kilka czerwonych krostek, które w sumie nie swędzą, ale sama skóra w innych miejscach nadal mnie zaswędzi od czasu do czasu (ale raczej codziennie). Jak na złość oczywiście krostki pojawiły się 2 dni po kontroli u lekarza (na której wszystko OK). Wiecie co to może być? Bo nie pasuje mi do żadnego opisu wysypek skórnych z internetu. Nawet nie nazwałabym tego wysypką w sumie. Od 3 miesiąca stosuję tę samą oliwkę na zmianę z balsamem do ciała. Przeważnie też tym samym, teraz mam inny, ale też już od jakiegoś czasu.
    Wrzucam fotkę: http://ifotos.pl/z/apwernp jeszcze jest jedna większa niżej i 3 z drugiej strony brzucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 12:33

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ