X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Krotki na brzuchu - które bezpieczne a które nie?
Odpowiedz

Krotki na brzuchu - które bezpieczne a które nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu czasem zaswędzi mnie skóra, w różnych miejscach. Plecy, dłonie, ramiona, brzuch, rzadziej nogi. Czytałam, że to normalne i nie jest uciążliwe, nie przeszkadza mi w spaniu, nawet w sumie nie zmusza mnie do drapania. Ale wczoraj zauważyłam na brzuchu kilka czerwonych krostek, które w sumie nie swędzą, ale sama skóra w innych miejscach nadal mnie zaswędzi od czasu do czasu (ale raczej codziennie). Jak na złość oczywiście krostki pojawiły się 2 dni po kontroli u lekarza (na której wszystko OK). Wiecie co to może być? Bo nie pasuje mi do żadnego opisu wysypek skórnych z internetu. Nawet nie nazwałabym tego wysypką w sumie. Od 3 miesiąca stosuję tę samą oliwkę na zmianę z balsamem do ciała. Przeważnie też tym samym, teraz mam inny, ale też już od jakiegoś czasu.
    Wrzucam fotkę: http://ifotos.pl/z/apwernp jeszcze jest jedna większa niżej i 3 z drugiej strony brzucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 12:33

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ