Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Krotki na brzuchu - które bezpieczne a które nie?
Odpowiedz

Krotki na brzuchu - które bezpieczne a które nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu czasem zaswędzi mnie skóra, w różnych miejscach. Plecy, dłonie, ramiona, brzuch, rzadziej nogi. Czytałam, że to normalne i nie jest uciążliwe, nie przeszkadza mi w spaniu, nawet w sumie nie zmusza mnie do drapania. Ale wczoraj zauważyłam na brzuchu kilka czerwonych krostek, które w sumie nie swędzą, ale sama skóra w innych miejscach nadal mnie zaswędzi od czasu do czasu (ale raczej codziennie). Jak na złość oczywiście krostki pojawiły się 2 dni po kontroli u lekarza (na której wszystko OK). Wiecie co to może być? Bo nie pasuje mi do żadnego opisu wysypek skórnych z internetu. Nawet nie nazwałabym tego wysypką w sumie. Od 3 miesiąca stosuję tę samą oliwkę na zmianę z balsamem do ciała. Przeważnie też tym samym, teraz mam inny, ale też już od jakiegoś czasu.
    Wrzucam fotkę: http://ifotos.pl/z/apwernp jeszcze jest jedna większa niżej i 3 z drugiej strony brzucha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 12:33

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ