Libido po porodzie
-
nick nieaktualny
-
Wiem kochana co czujesz. Również przez jakiś czas zupełnie nie miałam ochoty na zbliżenia z męzem. Tak to jest jak hormony szaleją oraz organizm musi dojść do siebie. u mnie jednak stan ten utrzymywał się prawie przez rok i zastanawiałam sie juz o co chodzi. Czemu tak jest ( prze porodem uwielbiałam w końcu seks).
Pomógł środek polecony mi przez moją panią doktor. Mianowicie Libido therapy. Mogę napisać,że dzięki niemu libido powróciło i obecnie potrafię cieszyć się z seksu. Możesz kupic bez recepty tak więc może warto jest spróbować?kkdw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stacjonarnie niesetety nie widziałam chociaz nie wykluczam,że go gdzieś nie ma. Musiałabyś sama zorientować się gdzie można dostać. Ja zamawiałam przez internet.
Efektów ubocznych na szczęście w moim przypadku nie było żadnych. W kóncu jest to ziołowy środek. -
Ja nie mam nadal ochoty. Nie są to hormony bo robiłam sobie badania niedawno ale po prostu seks tak jakby przestał dla mnie istnieć. Mąż się denerwuje bo wyczuwa,że coś jest nie tak. Mineło juz 8 miesięcy, nie jestem przepracowana bo mama bardzo mi pomaga z maluszkiemk, który jest zresztą grzeczny.
Co robić? -
wiem o czym piszesz, bo też przez to przechodziłam. Przyczyn może być kilka: zaburzenia hormonalne, zmęczenie, rozdrażnienie, brak snu, w końcu zła dieta, problemy zdrowotne (np nadciśnienie). Postaraj się wykluczyć po kolei te dolegliwości.
Może powinniście też zainwestować w jakąś sekswoną bieliznę, gadżety erotyczne, afrodyzjaki czy suplementy typu sex elixir (zwany też hiszpańską muchą). Bardzo mi pomógł, zwiększa aptety na zbliżenia, doznania. Zwiększa libido - bardziej się po nim chce -
No właśnie nie za bardzo wynika to z tych przyczyn , które tutaj opisujesz. Robilam sobie jakiś czas temu badania bo również pomyslałam sobie,ze może byc to problem z hormonami ale jednka nie. Z hormonami wszystko jest w porządku. O hiszpanskiej musze słyszałam, nawet ostatnio dziewczyny na wizażu sobie o niej pisały ;/ Czy jednak ten środek rzeczywiście może zadziałać czy jest to jedynie placebo?
No i jak odkryć,ze coś jest prawdziwą hiszpańską muchą czy nie? Bo sporo się tego sprzedaje.
-