X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Opalanie natryskowe w ciąży Bielsko Biała i okolice
Odpowiedz

Opalanie natryskowe w ciąży Bielsko Biała i okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Finezja19 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane! Jeśli są tutaj dziewczyny z Bielska i okolic, które chciałyby się opalić na jakaś okazje np wesele, komunie, sesje brzuszkowa to zapraszam na opalanie natryskowe produktami Fake Bake 🍫☀️ Opalanie jest w 100% bezpieczne dla kobiet w ciąży jak i kobiet karmiących! Jeśli macie jakieś pytania to piszcie śmiało. Zapraszam również na mój profil na instagramie @fakebake_at_home_inezja - znajdziecie tam wszytskie informacje i zdjęcia 🙂 ps. Jestem mobilna i dojeżdżam do domu🙌🏻

🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ