X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Plamienie zamiast okresu
Odpowiedz

Plamienie zamiast okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karola198731 Nowa

Wysłany: 22 października 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki. Może zacznę od początku 11 września miałam ostatni okres opoznial mi sie 8 dni bo miałam mieć 11 października A więc poszłam do ginekologa 16 października stwierdził że przesunął mi się cykl i po ust ze mam jajeczkowanie od 16 do 18 mieliśmy z partnerem stosunek bo staramy się dziecko.Dostałam 20 krwawienia na drugi dzien zamiast krwawienia brazowe plamki o.następny dzień kilka kropel krwi jasnej i po podcierania i chciałam się zapytać was drogie Panie co wy o tym sądzicie bo ja już zglupialam

• my.heart. Koleżanka

Wysłany: 17 grudnia 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadaj pytanie na forum dla starających się - tutaj są ciążówki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ