X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Pogorszenie wzroku
Odpowiedz

Pogorszenie wzroku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w 3 trymestrze zauwazylyscie u siebie pogorszenie wzroku?

• Britka Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale zauwazyłam co spowodowało że na poczatku wpadłam w panikę. Potem jednak wczytałam sie w temat oraz skonsultowałam to z moim ginekologiem. I nie jesteśmy same, wiele kobiet odczuwa takie dolegliwości.

Jest to jednak odwracalne. Sama po prostu kupiłam sobie na ten okres niedrogie okulary do czytania.

Po urodzeniu dziecka natomiast wada się cofnęła (dodatkowo trochę sobie ćwiczyłam wzrok).
    Jeśli szukasz okularów do czytania zobacz sobie tutaj
    https://c-o.com.pl/okulary-do-czytania,cp7,pl.html

Maja dobre ceny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 13:48

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ