X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Pogorszenie wzroku
Odpowiedz

Pogorszenie wzroku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w 3 trymestrze zauwazylyscie u siebie pogorszenie wzroku?

• Britka Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2020, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale zauwazyłam co spowodowało że na poczatku wpadłam w panikę. Potem jednak wczytałam sie w temat oraz skonsultowałam to z moim ginekologiem. I nie jesteśmy same, wiele kobiet odczuwa takie dolegliwości.

Jest to jednak odwracalne. Sama po prostu kupiłam sobie na ten okres niedrogie okulary do czytania.

Po urodzeniu dziecka natomiast wada się cofnęła (dodatkowo trochę sobie ćwiczyłam wzrok).
    Jeśli szukasz okularów do czytania zobacz sobie tutaj
    https://c-o.com.pl/okulary-do-czytania,cp7,pl.html

Maja dobre ceny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2020, 13:48

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ