X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Pomoc studentce :)
Odpowiedz

Pomoc studentce :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Studentka Kasia Debiutantka

Wysłany: 31 lipca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny :)
    Mam do Was dość nietypową sprawą :) Piszę pracę magisterską na temat spożycia składników mineralnych w czasie ciąży i mam wielką prośbę! Czy znalazłyby się wśród Was chętne żeby wypełnić ankiety? Z racji tego, że oprócz zwykłej ankiety trzeba wypełnić jeszcze trzydniowe bieżące notowanie spożycia pokarmów mam wielki problem z zebraniem potrzebnej liczby ankiet i jesteście moją ostatnią deską ratunku :( Jeśli któraś z Was chciałaby poświęcić trochę czasu i mi pomóc proszę piszcie na mój meil: [email protected] wtedy podeślę ankiety i ewentualnie odpowiem na pytania :) Oczywiście wynikami się podzielę, może akurat się przydadzą w obecnej ciąży czy też kolejnej!
    Pozdrawiam oraz dziękuję z góry!!

Kasia
  • Studentka Kasia Debiutantka

Wysłany: 3 września 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :) tym razem wysyłam ankietę w szybkiej formie wystarczy wejść i zaznaczyć odpowiedzi :) bardzo, bardzo proszę o pomoc! :)

https://www.survio.com/survey/d/N2A6G9I3V6M4M5T8E

kicia 123 lubi tę wiadomość

Kasia
  • Aneczka131 Koleżanka

Wysłany: 4 września 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobione

Aneczka

"W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca."
    b9f0d9e2f3606e20eb99569052284c0c.png
    Kalendarz ciąży BellyB
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszło:-)

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ