Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr praca
Odpowiedz

praca

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • avera27 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poszłam na l4 w 7 tc :) bywało, że czułam się gorzej, ale czy były wskazania żebym poszła na zwolnienie ? cóż :) gdybym zabawiała się w bohatera pewnie chodziłabym do pracy. Pracuje w budżetówce, 3 p. bez windy z koniecznością latania z aktami do przełożonych którzy mają gabinety na parterze. Za mnie jest ktoś inny na zastępstwo i moja obecność tylko stwarzałaby problemy. Do tego dochodzi aspekt finansowy na l4 mam średnio o 250-350 złoty więcej i nie wydaje 300 złotych na dojazdy. Można pisać o rozwoju zawodowym, u mnie i tak nie ma szans na awans czy naukę czegoś nowego. A takie gadanie o leniach jak wyżej jest śmieszne ;)
    ps. nie utyłam 30 kg :P

avera27

Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia
  • Majetta Autorytet

Wysłany: 28 marca 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, że są kobiety "niestworzone" do pracy - i przy pierwszej nadarzającej się okazji lecą na L4. Zresztą dużo mężczyzn tak ma i tego się nie zmieni.

Ja jeszcze pracuję ale coraz ciężej mi wstawać rano do pracy (powróciły mdłości :/), odzywają się moje problemy z kręgosłupiem i do tego doszło bolesne twardnienie brzucha pod koniec pracy. Jestem po rozmowach z pracodawcą i z moim lekarzem stwierdziliśmy, że to będą moje ostatnie dni w pracy, szef już ma na moje miejsce zastępstwo - dopinam projekty i będę się żegnać :) Trochę żałuję, że w takim momencie, bo u mnie zawsze się dużo dzieje ale obecnie to wyjątkowo interesujące rzeczy bym robiła no ale zdrowie moje i mojej córci jest w tym momencie dla mnie najważniejsze. Macierzyński planuję na rok ale wcale nie jest powiedziane, że nie wrócę wcześniej :)

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ