praca
-
WIADOMOŚĆ
-
ja poszłam na l4 w 7 tc bywało, że czułam się gorzej, ale czy były wskazania żebym poszła na zwolnienie ? cóż gdybym zabawiała się w bohatera pewnie chodziłabym do pracy. Pracuje w budżetówce, 3 p. bez windy z koniecznością latania z aktami do przełożonych którzy mają gabinety na parterze. Za mnie jest ktoś inny na zastępstwo i moja obecność tylko stwarzałaby problemy. Do tego dochodzi aspekt finansowy na l4 mam średnio o 250-350 złoty więcej i nie wydaje 300 złotych na dojazdy. Można pisać o rozwoju zawodowym, u mnie i tak nie ma szans na awans czy naukę czegoś nowego. A takie gadanie o leniach jak wyżej jest śmieszne
ps. nie utyłam 30 kgavera27
Będzie córeczka - 1.06.2017 r. - Liwia -
Wiadomo, że są kobiety "niestworzone" do pracy - i przy pierwszej nadarzającej się okazji lecą na L4. Zresztą dużo mężczyzn tak ma i tego się nie zmieni.
Ja jeszcze pracuję ale coraz ciężej mi wstawać rano do pracy (powróciły mdłości ), odzywają się moje problemy z kręgosłupiem i do tego doszło bolesne twardnienie brzucha pod koniec pracy. Jestem po rozmowach z pracodawcą i z moim lekarzem stwierdziliśmy, że to będą moje ostatnie dni w pracy, szef już ma na moje miejsce zastępstwo - dopinam projekty i będę się żegnać Trochę żałuję, że w takim momencie, bo u mnie zawsze się dużo dzieje ale obecnie to wyjątkowo interesujące rzeczy bym robiła no ale zdrowie moje i mojej córci jest w tym momencie dla mnie najważniejsze. Macierzyński planuję na rok ale wcale nie jest powiedziane, że nie wrócę wcześniej07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -