prasowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie to nie chodzi o zabobon a o leżenie bezsensowne ciuszków w szafie. Ja chciałam mieć jak najświeższe na przywitanie malucha, a nie odleżane kilka msc i prałam+prasowałam ze 2 tyg temu, jeszcze jedna partia czeka na pranie i potem prasowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:53
-
nick nieaktualnyJa właśnie jestem na etapie prania i prasowania ale tylko dlatego żę jest tego bardzo dużo plus trzeba poprac kocyki reczniki, posciele itd. Mam termin na początek listopada a pogoda aktualnie sprzyja i ubranka ładnie wysychają na dworze a w linku moje kolejne już z prań
\
http://iv.pl/images/21955389234593904666.jpg
justa1234 lubi tę wiadomość
-
pa2 wrote:Ja właśnie jestem na etapie prania i prasowania ale tylko dlatego żę jest tego bardzo dużo plus trzeba poprac kocyki reczniki, posciele itd. Mam termin na początek listopada a pogoda aktualnie sprzyja i ubranka ładnie wysychają na dworze a w linku moje kolejne już z prań
\
http://iv.pl/images/21955389234593904666.jpgpa2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już raczej mam wszystko poprane i poprasowane ciuszki o rozmiarze 56 i 62 za te większe się nie brałam Pewnie jeszcze jakieś ciuszki kupie jak coś spotkam ale na pewno większe rozmiary.W sumie dobrze zrobiłam że poprasowałam bo coraz mniej mam siły i chęci na takie stanie przy żelazku
justa1234, dddodiii lubią tę wiadomość
-
A u mnie mąż wyprasował i wyprał ja mam nakaz od lekarza leżenia więc omineła mnie ta przyjemność ale z drugiej strony nie do końca bo nie mogę się napatrzyć jak mój ukochany przygotowuje się do roli bycia tatą.
karmar, Fatim lubią tę wiadomość
-
Uważam, że nie ma potrzeby. Wyprałam tylko, złożyłam ładnie i nie są ani pogniecione ani "zarażone" raczej, więc nie widzę sensu Może dosłownie z 10 sztuk tych bodziaków przy ciele przelecę, na pierwsze dni.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja nie wiem,mi kazali prasować,to wyprasowałam Mama mi tylko powiedziała,że może nie cały czas,ale przez pierwszy miesiąc się prasuje,bo coś tam. Jak tylko przez miesiąc to spoko,bo tak ciągle to deczko uciążliwe by było, zwłaszcza że to wszystko takie małe...