prasowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam poprane i poprasowane w 31 tygodniu i juz wtedy przy trzygodzinnym prasowaniu nogi tak mi spuchły jak nigdy w zyciu.
Wszystko co potrzebne do 3 mać,reszta później.
I tak sobie leżą i czekają te ciuszki i cala reszta.
Naprawde lepiej jest to wszystko zrobić wczesniej,po co później obciążać dodatkowo organizm...
Bardzo się cieszę,ze to zrobiłam ,bo teraz,to ... o My God...nie dałabym radyjusta1234 lubi tę wiadomość
-
Ja tak samo... Z tą różnicą,że prasowałam na siedząco,bo jakbym miała stać przy desce,to chyba bym umarła I też się cieszę,że zajęłam się tym wcześniej, właśnie na wysokości 30-31 tygodnia,bo teraz to już nawet na siedząco nie jest opcja... A jeszcze przyjedzie do mnie jedna partia ciuszków...
-
Cześć dziewczyny,
Ja wladnie wzięłam sie za wielkie pranie i prasowanie. Moze i bedą leżały 3 miesiCe w komodzie, ale chce mieć spokojna glowe, a potem nie będę miała zni czasu, ani chęci, ani pewnie siły;( dka Zuzi tez zrobiłam to z dużym wyprzedzeniem;)justa1234 lubi tę wiadomość
-
Ja się cieszę że daaawno po pralam i po prasowałam wczoraj jeszcze prasowałam trochę pieluch i kręgosłup juz mi odmawiał posłuszeństwa a jakby miała taką całą breję poprasować jak miałam wcześniej to nie dałabym rady
Lasia niesia myślisz że jak się upierze takie ciuszki w 90stopniach to coś z nich zostanie??? -
polkosia wrote:Czy tylko ja nie prasuję?
Nie tylko Ty kochana, ja też nie mam zamiaru Wyprasowałam jedynie pieluchy tetrowe po wypraniu, bo faktycznie są milsze. -