Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przedszkole
Odpowiedz

Przedszkole

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2022, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie, jak byście miały wybrać.. Przedszkole publiczne, a prywatne? Które Waszym zdaniem jest lepsze, dostrzegacie różnice w opiece nad dziećmi? Poproszę o Wasze opinie

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2022, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syn chodził do prywatnego, teraz córka chodzi do państwowego. Kadra w jednym i w drugim super. Najważniejsze żeby dzieci były szczęśliwe i dobrze się w przedszkolu czuły.

Aczkolwiek teraz z perspektywy czasu zapisałabym córkę do prywatnego, byłam z niego bardziej zadowolona. Nie przepisuję jedynie dlatego, ze córka zaprzyjaźniła się z dziećmi w grupie. Przepiszę ją do prywatnej szkoły podstawowej jak tylko skonczy 7 lat, do tej samej do której chodzi mój syn i która prowadziłą również przedszkole.

Mianowicie do Thames Britisch School: https://thamesbritishschool.pl/pl/

Pozwoliłam sobie tutaj dać namiary, jest to placówka anglojęzyczna - dzięki temu dziecko nauczy się języka biegle, a jak wiadomo dzieci mają bardzo chłonne umysły tak więc jest to prostsze niż będąc dzieckiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2022, 07:19

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ