SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przedszkole
Odpowiedz

Przedszkole

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 25 lutego 2022, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie, jak byście miały wybrać.. Przedszkole publiczne, a prywatne? Które Waszym zdaniem jest lepsze, dostrzegacie różnice w opiece nad dziećmi? Poproszę o Wasze opinie

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2022, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syn chodził do prywatnego, teraz córka chodzi do państwowego. Kadra w jednym i w drugim super. Najważniejsze żeby dzieci były szczęśliwe i dobrze się w przedszkolu czuły.

Aczkolwiek teraz z perspektywy czasu zapisałabym córkę do prywatnego, byłam z niego bardziej zadowolona. Nie przepisuję jedynie dlatego, ze córka zaprzyjaźniła się z dziećmi w grupie. Przepiszę ją do prywatnej szkoły podstawowej jak tylko skonczy 7 lat, do tej samej do której chodzi mój syn i która prowadziłą również przedszkole.

Mianowicie do Thames Britisch School: https://thamesbritishschool.pl/pl/

Pozwoliłam sobie tutaj dać namiary, jest to placówka anglojęzyczna - dzięki temu dziecko nauczy się języka biegle, a jak wiadomo dzieci mają bardzo chłonne umysły tak więc jest to prostsze niż będąc dzieckiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2022, 07:19

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ