X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Puchnięcie dłoni
Odpowiedz

Puchnięcie dłoni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagoda2023 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2024, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie sposoby na złagodzenie opuchlizny na dłoniach?

Obrzęk, dretwienie, uczucie pieczenia przez ucisk na nerwy.

Moczenie w zimnej wodzie daje chwilową ulgę.

Masaze, uciski, picie min. 2l wody nie pomaga.

• ver6ena Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2024, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może woda z solą himalajską? To trochę inaczej działa niż sama w sobie woda.
    Milas wcześniej coś takiego? Mi też drętwieją ręce jak leżę czy śpię, nie mam na to sposobu. Może jakoś do góry je wziąć żeby odpłynęła krew, ale taka chyba “uroda” 3 trym😜

Silenka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ