X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Puchnięcie dłoni
Odpowiedz

Puchnięcie dłoni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jagoda2023 Przyjaciółka

Wysłany: 23 lipca 2024, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie sposoby na złagodzenie opuchlizny na dłoniach?

Obrzęk, dretwienie, uczucie pieczenia przez ucisk na nerwy.

Moczenie w zimnej wodzie daje chwilową ulgę.

Masaze, uciski, picie min. 2l wody nie pomaga.

• ver6ena Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2024, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może woda z solą himalajską? To trochę inaczej działa niż sama w sobie woda.
    Milas wcześniej coś takiego? Mi też drętwieją ręce jak leżę czy śpię, nie mam na to sposobu. Może jakoś do góry je wziąć żeby odpłynęła krew, ale taka chyba “uroda” 3 trym😜

Silenka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ