X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Świeca i szatka do chrztu.
Odpowiedz

Świeca i szatka do chrztu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o informacje gdzie najlepiej kupić.

Jagnam lubi tę wiadomość

• Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 14 września 2021, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawiałam przez internet. Było to dla mnie najwygodniejsze. Mam dwa sklepy z dewocjonaliami w swoim mieście ale są otwarte w totalnie nieżyciowych godzinach. Mianowicie do godziny 16.... Mąż o tej godzinie dopiero wraca do domu i nie ma możliwości podwiezienia mnie na miejsce. A jednak z wózkiem byłoby dla mnie niewygodnie przedzierać się przez pół miasta.

Zerknij sobie do hurtowni Merito https://www.meritohurt.pl/swiece/swiece-roratnie.html. Znajdziesz tam spory wybor.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2021, 13:16

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ