X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Upały
Odpowiedz

Upały

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 26 marca, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiosna i lato coraz bliżej. Jak sobie radzicie na ostatnim piętrze w bloku w trakcie upałów?

• Jankowski Koleżanka

Wysłany: 26 marca, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem jedno, mieszkam na 4 ostatnim piętrze i nic nie pomagało, wszystko przerobiłam,i po 18 latach mam klimatyzację i to była najlepsza moja decyzja w życiu .
    Dobrze jest oczywiśćie skorzystać z firmy z doświadczeniem:
    https://klimatyzacja-rzeszow.pl/
    I tutaj daję namiar na firmę Klima Podkarpacie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia, 10:22

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ