Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr USG prenatalne III trymestr
Odpowiedz

USG prenatalne III trymestr

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • GorzataMał Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, może pomożecie: współczynnik mózgowo-pępowinowy w 29 tc + 2d wyszedł 1,41 (tętnica pępkowa: 1,29; tętnica środkowa mózgu 1,82). Wiem, że to jeszcze w normie, ale trochę niepokoi mnie taka niska wartość - jest w dolnej granicy normy. Lekarz mówił, że wszystko jest ok. Trochę miałam komplikacji w ciąży, masę leków na początku i trochę leków teraz :(

X 2010 - syn
    IX 2015 - początek starań o rodzeństwo
    HSG, histero, laparo - ok; IV 2017 - I IUI :(
    VII 2017 - II IUI :(
    XI 2017 - 31 dc beta 1240 :)
    ganns65gde9ketft.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli lekarz mówi Ci, że jest OK, a Ty i tak się martwisz to nasza opinia będzie dla Ciebie bardziej wiarygodna i Cię uspokoi? ;)

Może spróbuj w ten sposób: długo starałaś się o kolejnego brzdąca, doszłaś już tak daleko - co ma być to będzie, a będzie dobrze :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • GorzataMał Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat u lekarza nie dopatrzyłam tego wyniku, ogólnie hasło było, że wszystko ok. A wcześniej już nie jeden raz więcej dowiedziałam się tutaj, niż u lekarza ;)

X 2010 - syn
    IX 2015 - początek starań o rodzeństwo
    HSG, histero, laparo - ok; IV 2017 - I IUI :(
    VII 2017 - II IUI :(
    XI 2017 - 31 dc beta 1240 :)
    ganns65gde9ketft.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ