Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wideoniania
Odpowiedz

Wideoniania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasola1234 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś z Was ma lub kupiła wideonianie? Przymierzam się do zakupu ale w Internecie ciężko znaleźć opinie o danej niani. Mam dwa piętra w domu i głównie zależy mi że jak będę na parterze to żeby zasięg złapał na 1 piętrze;)
    Obraz nie musi być w ultrahd;D

klz9rjjgay1rk8f4.png

Fasola1234
  • szpilka1985 Debiutantka

Wysłany: 6 maja 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ten sam dylemat i póki co biorę pod uwagę ELEKTRONICZNA NIANIA LUVION ESSENTIAL Z MONITOREM ODDECHU BABYSESNE 7, ale cena jest dość wysoka... może ktoś poleci coś innego sprawdzonego?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ