X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wideoniania
Odpowiedz

Wideoniania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasola1234 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy któraś z Was ma lub kupiła wideonianie? Przymierzam się do zakupu ale w Internecie ciężko znaleźć opinie o danej niani. Mam dwa piętra w domu i głównie zależy mi że jak będę na parterze to żeby zasięg złapał na 1 piętrze;)
    Obraz nie musi być w ultrahd;D

klz9rjjgay1rk8f4.png

Fasola1234
  • szpilka1985 Debiutantka

Wysłany: 6 maja 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ten sam dylemat i póki co biorę pod uwagę ELEKTRONICZNA NIANIA LUVION ESSENTIAL Z MONITOREM ODDECHU BABYSESNE 7, ale cena jest dość wysoka... może ktoś poleci coś innego sprawdzonego?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ