wózek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,
zastanawiam się nad kupnem kompletu wózka 3 w 1. Nie mogę pozwolić sobie na drogi zakup ale znalazłam ładny na allegro firmy MIKRUS, czy któraś z was ma taki wózek albo podobny z tej firmy i mogłaby się wypowiedzieć na jego temat bo nigdzie nie mogę nic znaleźć a w ciemno boję się zamówić. proszę o radę i przesyłam link: http://allegro.pl/mikrus-wozek-gleb-spacer-stars-3w1-promocja-i5244736729.html#tabsAnchornadzieja.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam do sprzedania Camarelo Sevilla po jednym dziecku. W kolorze jasno szarym. Bardzo fajny, lekki zwrotny wozek.sprzedam za 400 zl gondola i spacerowka.stan bardzo dobry. Mial byc dla corki ale beda dwie... Wiec musze wymienic.ma gwarancje do stycznia 2016.Gosia
-
A możesz podesłać zdjęcia z opisem wózka? Właśnie szukam i jestem zainteresowana.
Mój mail: [email protected]
Kubekwkropki -
jeśli chodzi o wózek 3 w 1 to ja postawiłam na Anex Sport. Uważam że zakup wózka 3 w 1 to dobra inwestycja, mnie sprawdzał się świetnie, teraz moja siostra ma maluszka i używa gondoli, też sobie go chwali. dobrze wydane pieniądze. pozdrawiam
Milenka~11 lubi tę wiadomość
moj malutka jest słodziutka -
nick nieaktualnyoleczkamama wrote:jeśli chodzi o wózek 3 w 1 to ja postawiłam na Anex Sport. Uważam że zakup wózka 3 w 1 to dobra inwestycja, mnie sprawdzał się świetnie, teraz moja siostra ma maluszka i używa gondoli, też sobie go chwali. dobrze wydane pieniądze. pozdrawiam
A czy możesz powiedzieć coś więcej o tym wózku? Czy nadaje się na powierzchnię żwirową, czy jest lekki i wygodny dla osób wyższych? -
agaro3 wrote:adamex, baby merc faster style,czy camarello???oczywiście 3 w 1 polećcie coś bo mam już 32 tydz i trzeba juz kupować