X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr wszystko dla maluszka
Odpowiedz

wszystko dla maluszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, nie wiem czy był juz taki temat, jelsi tak prosze o link.Mianowicie jestem na etapie kupowania łózeczka i pościeli dla maluszka i pojawił się problem z rozmiarami i łóżeczka i pościeli.Standardem są łóżęczka 140x70 oraz 120x60 i jaki tu rozmiar wybrać?To samo tyczy sie pościeli jest 135x110 lub 120x90, pomożecie?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • paulina_b Ekspertka

Wysłany: 28 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam łóżeczko 120x60 pościel 120x90 materac najlepszy dla mnie z wkładem gryka kokos w tym łóżeczku leżał synuś plus zabawki a i tak było miejsca jeszcze sporo:)

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super, tez tak myslę,że ten rozmiar będzie najlepszy-no nic zamawiam na allegro:)

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 3 listopada 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn ma już 20 miesięcy i bez problemu mieści się w łóżeczku 120x60cm i generalnie śpi pod kocem ;) kołdry nawet z pokrowca nie wyciągałam mimo,że jest z marca :) ale mniejszy zestaw nadal by mu wystarczył :D

anadyjka lubi tę wiadomość

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • anadyjka Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 - my też mamy łóżeczko 120x60 i pościel: poszewka na poduszkę 40x60 cm, a na kołderkę 90x120 cm (zapinane na bezpieczny suwaczek). Materac zwykły gąbkowy otrzymany w spadku w rozmiarze łóżeczka.

e1l049r.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 00:44

"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka"
  • Maarta:) Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam lozeczko wieksze, z mozliwoscia przebudowy jak dziecko bedzie wieksze: 140x70 i kupilam posciel 100x135, poduszka 40x60 :) jest akurat

oar843r8kh12ukn4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ