X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Zawroty głowy
Odpowiedz

Zawroty głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Glapuszek Nowa

Wysłany: 16 lutego 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem w 30 tygodniu ciąży. To.moja druga ciąża. Mam niedoczynność tarczycy co mięsiac mam zwiększone dawki. Od paru dni nasilily się u mnie zawroty głowy. Mój ginekolog mówi że to normalne. A ja zaczynam się martwić. Czy ktoś borykal się zawrota mi głowy ?

Glapuszek
  • coffee2 Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2017, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kolezanka mniej wiecej od 26 tyg tak miala i tez lekarz powiedzial, ze to jak najbardziej normalne, kobiety w ciazy sa na to bardziej narazone.

ug37e6yd4s1y6vkl.png

xnw4xzkrrmel5zdk.png

maj 2015 - aniolek Irenka (pamietam o Tobie, na zawsze w moim sercu)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ