X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Żylaki
Odpowiedz

Żylaki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SSunny' Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was boryka się z problemem żylaków? Mi na lewej nodze zaczęły najpierw pękać naczynka. Teraz wyszły żylaki. Podobna sytuacja jest na kroczu. po intensywnym dniu. Gdy cały czas jestem na nogach rwą mnie bardzo nogi. Lekarz zalecił mi brać Cyclo 3 fort. Ma któraś z was podobny problem?

ckaidqk3xa4elisy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z żylakami zmagałam się jeszcze przed ciążą. Też mam zalecone cyclo3fort i daje radę bo się nie powiększają.

• Rene Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SSunny' wrote:
    Czy któraś z was boryka się z problemem żylaków? Mi na lewej nodze zaczęły najpierw pękać naczynka. Teraz wyszły żylaki. Podobna sytuacja jest na kroczu. po intensywnym dniu. Gdy cały czas jestem na nogach rwą mnie bardzo nogi. Lekarz zalecił mi brać Cyclo 3 fort. Ma któraś z was podobny problem?
    w poprzedniej ciąży miałam na początku popękane naczynka później pojawiły się żylaki:-(tez miałam zalecony ten lek,żylaki się nie powiększały,kolejne naczynka się nie pojawiały,a po porodzie po żylakach nie było prawie śladu:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • tolkaxx Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po ciąży niestety zostały :( Ale zdecydowałam się na laserowe leczenie żylaków i efekty są powalające ! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ