X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Żylaki
Odpowiedz

Żylaki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SSunny' Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was boryka się z problemem żylaków? Mi na lewej nodze zaczęły najpierw pękać naczynka. Teraz wyszły żylaki. Podobna sytuacja jest na kroczu. po intensywnym dniu. Gdy cały czas jestem na nogach rwą mnie bardzo nogi. Lekarz zalecił mi brać Cyclo 3 fort. Ma któraś z was podobny problem?

ckaidqk3xa4elisy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z żylakami zmagałam się jeszcze przed ciążą. Też mam zalecone cyclo3fort i daje radę bo się nie powiększają.

• Rene Autorytet

Wysłany: 14 października 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SSunny' wrote:
    Czy któraś z was boryka się z problemem żylaków? Mi na lewej nodze zaczęły najpierw pękać naczynka. Teraz wyszły żylaki. Podobna sytuacja jest na kroczu. po intensywnym dniu. Gdy cały czas jestem na nogach rwą mnie bardzo nogi. Lekarz zalecił mi brać Cyclo 3 fort. Ma któraś z was podobny problem?
    w poprzedniej ciąży miałam na początku popękane naczynka później pojawiły się żylaki:-(tez miałam zalecony ten lek,żylaki się nie powiększały,kolejne naczynka się nie pojawiały,a po porodzie po żylakach nie było prawie śladu:-)

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • tolkaxx Nowa

Wysłany: 17 kwietnia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po ciąży niestety zostały :( Ale zdecydowałam się na laserowe leczenie żylaków i efekty są powalające ! :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ