X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Żylaki i drętwienie nóg
Odpowiedz

Żylaki i drętwienie nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wyskoczyły mi żylaki na prawej łydce. Nie bolą, nie swędzą i nie puchną mi nogi (a przynajmniej nie zauważyłam), ale od kilku dni mam dziwne odczucie w prawym podudziu z przodu. Zaczyna się nad kolanem i trochę do góry. Uczucie mogę przyrównać do drętwienia lekkiego. Lekkie, bo ogólnie nie mrowi, normalnie nogą mogę poruszać itp, ale no właśnie jak dotykam czy dotyka ubranie to jest inne odczucie niż wszędzie indziej. Miała któraś z was tak? Czytałam trochę, że przy żylakach mogą drętwieć nogi, ale nie wiem na ile mam się niepokoić a na ile jest to w normie. Też w sumie dużo leżę właśnie na prawym boku, to pewnie nie pomaga..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 22:46

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ