Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Żylaki i drętwienie nóg
Odpowiedz

Żylaki i drętwienie nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wyskoczyły mi żylaki na prawej łydce. Nie bolą, nie swędzą i nie puchną mi nogi (a przynajmniej nie zauważyłam), ale od kilku dni mam dziwne odczucie w prawym podudziu z przodu. Zaczyna się nad kolanem i trochę do góry. Uczucie mogę przyrównać do drętwienia lekkiego. Lekkie, bo ogólnie nie mrowi, normalnie nogą mogę poruszać itp, ale no właśnie jak dotykam czy dotyka ubranie to jest inne odczucie niż wszędzie indziej. Miała któraś z was tak? Czytałam trochę, że przy żylakach mogą drętwieć nogi, ale nie wiem na ile mam się niepokoić a na ile jest to w normie. Też w sumie dużo leżę właśnie na prawym boku, to pewnie nie pomaga..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 22:46

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ