X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Żylaki i drętwienie nóg
Odpowiedz

Żylaki i drętwienie nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wyskoczyły mi żylaki na prawej łydce. Nie bolą, nie swędzą i nie puchną mi nogi (a przynajmniej nie zauważyłam), ale od kilku dni mam dziwne odczucie w prawym podudziu z przodu. Zaczyna się nad kolanem i trochę do góry. Uczucie mogę przyrównać do drętwienia lekkiego. Lekkie, bo ogólnie nie mrowi, normalnie nogą mogę poruszać itp, ale no właśnie jak dotykam czy dotyka ubranie to jest inne odczucie niż wszędzie indziej. Miała któraś z was tak? Czytałam trochę, że przy żylakach mogą drętwieć nogi, ale nie wiem na ile mam się niepokoić a na ile jest to w normie. Też w sumie dużo leżę właśnie na prawym boku, to pewnie nie pomaga..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 22:46

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ