Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Żylaki i drętwienie nóg
Odpowiedz

Żylaki i drętwienie nóg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wyskoczyły mi żylaki na prawej łydce. Nie bolą, nie swędzą i nie puchną mi nogi (a przynajmniej nie zauważyłam), ale od kilku dni mam dziwne odczucie w prawym podudziu z przodu. Zaczyna się nad kolanem i trochę do góry. Uczucie mogę przyrównać do drętwienia lekkiego. Lekkie, bo ogólnie nie mrowi, normalnie nogą mogę poruszać itp, ale no właśnie jak dotykam czy dotyka ubranie to jest inne odczucie niż wszędzie indziej. Miała któraś z was tak? Czytałam trochę, że przy żylakach mogą drętwieć nogi, ale nie wiem na ile mam się niepokoić a na ile jest to w normie. Też w sumie dużo leżę właśnie na prawym boku, to pewnie nie pomaga..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 22:46

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ