X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Androlog Poznań/Wrocław/Łódź
Odpowiedz

Androlog Poznań/Wrocław/Łódź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2022, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiego androloga możecie polecić z Wrocławia, Poznania lub Łodzi ?

W internecie jest wielu urologów/andrologia ale chodzi nam o takiego z polecenia , który zajmuje się typowo niepłodnością męska

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • Karolina9 Ekspertka

Wysłany: 19 września 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę Ci polecić lekarza, który sprawdzi czy są żylaki: dr Paweł Skrzwanek z Poznania.
    Słyszałam dobre opinie o doktorze Macieju Kurpiszu ale my u niego nie byliśmy.
    Na pewno nie polecam dr Jędrzejczaka z Poznania. U niego byliśmy i był to zmarnowany czas.

• Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2022, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina9 wrote:
    Mogę Ci polecić lekarza, który sprawdzi czy są żylaki: dr Paweł Skrzwanek z Poznania.
    Słyszałam dobre opinie o doktorze Macieju Kurpiszu ale my u niego nie byliśmy.
    Na pewno nie polecam dr Jędrzejczaka z Poznania. U niego byliśmy i był to zmarnowany czas.

A do kogo najlepiej się zgłosić na operację z żylakami ?

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2022, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nativip wrote:
    A do kogo najlepiej się zgłosić na operację z żylakami ?
    Tylko i wyłącznie doktor Skrzywanek! Świetny lekarz i człowiek! Zabiegi robi prywatnie i na NFZ. Od razu mówię, że bardzo ciężko dodzwonic się do poradni na placu kolegiackim,lepiej podjechać. Doktor robił embolizacje mojemu mężowi, polecamy. Jestem właśnie na końcówce ciąży 😉. Jak masz pytania to priv.

• Lissaa Nowa

Wysłany: 15 marca 2023, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Tylko i wyłącznie doktor Skrzywanek! Świetny lekarz i człowiek! Zabiegi robi prywatnie i na NFZ. Od razu mówię, że bardzo ciężko dodzwonic się do poradni na placu kolegiackim,lepiej podjechać. Doktor robił embolizacje mojemu mężowi, polecamy. Jestem właśnie na końcówce ciąży 😉. Jak masz pytania to priv.

Hej, chyba jestem zbyt głupia i nie umiem wysyłać wiadomości prywatnych :D

Mam pytanie - pamiętasz czy mąż robił eGFR z krwi czy z GFR z moczu przed emoblizacją? Jesteśmy umówieni na embolizację do doktora za parę tygodni i dostaliśmy informację, że trzeba zrobić GFR tylko nie wiemy czy trzeba męczyć się z moczem (dobowa zbiórka moczu...) czy może wystarczy ten z krwi. Od kilku dni próbujemy dodzwonić się i do doktora i na oddział w szpitalu, ale na razie bez sukcesu, więc pomyślałam, że może znajdę tu na forum parę, która miała embolizację u doktora i spytam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2023, 20:29

• Madeline Autorytet

Wysłany: 26 marca 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissaa wrote:
    Hej, chyba jestem zbyt głupia i nie umiem wysyłać wiadomości prywatnych :D

Mam pytanie - pamiętasz czy mąż robił eGFR z krwi czy z GFR z moczu przed emoblizacją? Jesteśmy umówieni na embolizację do doktora za parę tygodni i dostaliśmy informację, że trzeba zrobić GFR tylko nie wiemy czy trzeba męczyć się z moczem (dobowa zbiórka moczu...) czy może wystarczy ten z krwi. Od kilku dni próbujemy dodzwonić się i do doktora i na oddział w szpitalu, ale na razie bez sukcesu, więc pomyślałam, że może znajdę tu na forum parę, która miała embolizację u doktora i spytam :D
    I co, udało Wam się skontaktować z doktorem?

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ