Androlog Poznań/Wrocław/Łódź
-
Jakiego androloga możecie polecić z Wrocławia, Poznania lub Łodzi ?
W internecie jest wielu urologów/andrologia ale chodzi nam o takiego z polecenia , który zajmuje się typowo niepłodnością męska
Ona 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Mogę Ci polecić lekarza, który sprawdzi czy są żylaki: dr Paweł Skrzwanek z Poznania.
Słyszałam dobre opinie o doktorze Macieju Kurpiszu ale my u niego nie byliśmy.
Na pewno nie polecam dr Jędrzejczaka z Poznania. U niego byliśmy i był to zmarnowany czas. -
Karolina9 wrote:Mogę Ci polecić lekarza, który sprawdzi czy są żylaki: dr Paweł Skrzwanek z Poznania.
Słyszałam dobre opinie o doktorze Macieju Kurpiszu ale my u niego nie byliśmy.
Na pewno nie polecam dr Jędrzejczaka z Poznania. U niego byliśmy i był to zmarnowany czas.
A do kogo najlepiej się zgłosić na operację z żylakami ?Ona 36 lat
Badania ok
Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9
On 36 lat
cukrzyca
w trakcie badan
milionowy cs....... -
Nativip wrote:A do kogo najlepiej się zgłosić na operację z żylakami ?
-
PozytywnaAna wrote:Tylko i wyłącznie doktor Skrzywanek! Świetny lekarz i człowiek! Zabiegi robi prywatnie i na NFZ. Od razu mówię, że bardzo ciężko dodzwonic się do poradni na placu kolegiackim,lepiej podjechać. Doktor robił embolizacje mojemu mężowi, polecamy. Jestem właśnie na końcówce ciąży 😉. Jak masz pytania to priv.
Hej, chyba jestem zbyt głupia i nie umiem wysyłać wiadomości prywatnych
Mam pytanie - pamiętasz czy mąż robił eGFR z krwi czy z GFR z moczu przed emoblizacją? Jesteśmy umówieni na embolizację do doktora za parę tygodni i dostaliśmy informację, że trzeba zrobić GFR tylko nie wiemy czy trzeba męczyć się z moczem (dobowa zbiórka moczu...) czy może wystarczy ten z krwi. Od kilku dni próbujemy dodzwonić się i do doktora i na oddział w szpitalu, ale na razie bez sukcesu, więc pomyślałam, że może znajdę tu na forum parę, która miała embolizację u doktora i spytamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2023, 20:29
-
Lissaa wrote:Hej, chyba jestem zbyt głupia i nie umiem wysyłać wiadomości prywatnych
Mam pytanie - pamiętasz czy mąż robił eGFR z krwi czy z GFR z moczu przed emoblizacją? Jesteśmy umówieni na embolizację do doktora za parę tygodni i dostaliśmy informację, że trzeba zrobić GFR tylko nie wiemy czy trzeba męczyć się z moczem (dobowa zbiórka moczu...) czy może wystarczy ten z krwi. Od kilku dni próbujemy dodzwonić się i do doktora i na oddział w szpitalu, ale na razie bez sukcesu, więc pomyślałam, że może znajdę tu na forum parę, która miała embolizację u doktora i spytam -