X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Androlog Poznań/Wrocław/Łódź
Odpowiedz

Androlog Poznań/Wrocław/Łódź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2022, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiego androloga możecie polecić z Wrocławia, Poznania lub Łodzi ?

W internecie jest wielu urologów/andrologia ale chodzi nam o takiego z polecenia , który zajmuje się typowo niepłodnością męska

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • Karolina9 Autorytet

Wysłany: 19 września 2022, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę Ci polecić lekarza, który sprawdzi czy są żylaki: dr Paweł Skrzwanek z Poznania.
    Słyszałam dobre opinie o doktorze Macieju Kurpiszu ale my u niego nie byliśmy.
    Na pewno nie polecam dr Jędrzejczaka z Poznania. U niego byliśmy i był to zmarnowany czas.

• Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2022, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina9 wrote:
    Mogę Ci polecić lekarza, który sprawdzi czy są żylaki: dr Paweł Skrzwanek z Poznania.
    Słyszałam dobre opinie o doktorze Macieju Kurpiszu ale my u niego nie byliśmy.
    Na pewno nie polecam dr Jędrzejczaka z Poznania. U niego byliśmy i był to zmarnowany czas.

A do kogo najlepiej się zgłosić na operację z żylakami ?

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2022, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nativip wrote:
    A do kogo najlepiej się zgłosić na operację z żylakami ?
    Tylko i wyłącznie doktor Skrzywanek! Świetny lekarz i człowiek! Zabiegi robi prywatnie i na NFZ. Od razu mówię, że bardzo ciężko dodzwonic się do poradni na placu kolegiackim,lepiej podjechać. Doktor robił embolizacje mojemu mężowi, polecamy. Jestem właśnie na końcówce ciąży 😉. Jak masz pytania to priv.

• Lissaa Nowa

Wysłany: 15 marca 2023, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Tylko i wyłącznie doktor Skrzywanek! Świetny lekarz i człowiek! Zabiegi robi prywatnie i na NFZ. Od razu mówię, że bardzo ciężko dodzwonic się do poradni na placu kolegiackim,lepiej podjechać. Doktor robił embolizacje mojemu mężowi, polecamy. Jestem właśnie na końcówce ciąży 😉. Jak masz pytania to priv.

Hej, chyba jestem zbyt głupia i nie umiem wysyłać wiadomości prywatnych :D

Mam pytanie - pamiętasz czy mąż robił eGFR z krwi czy z GFR z moczu przed emoblizacją? Jesteśmy umówieni na embolizację do doktora za parę tygodni i dostaliśmy informację, że trzeba zrobić GFR tylko nie wiemy czy trzeba męczyć się z moczem (dobowa zbiórka moczu...) czy może wystarczy ten z krwi. Od kilku dni próbujemy dodzwonić się i do doktora i na oddział w szpitalu, ale na razie bez sukcesu, więc pomyślałam, że może znajdę tu na forum parę, która miała embolizację u doktora i spytam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2023, 20:29

• Madeline Autorytet

Wysłany: 26 marca 2023, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissaa wrote:
    Hej, chyba jestem zbyt głupia i nie umiem wysyłać wiadomości prywatnych :D

Mam pytanie - pamiętasz czy mąż robił eGFR z krwi czy z GFR z moczu przed emoblizacją? Jesteśmy umówieni na embolizację do doktora za parę tygodni i dostaliśmy informację, że trzeba zrobić GFR tylko nie wiemy czy trzeba męczyć się z moczem (dobowa zbiórka moczu...) czy może wystarczy ten z krwi. Od kilku dni próbujemy dodzwonić się i do doktora i na oddział w szpitalu, ale na razie bez sukcesu, więc pomyślałam, że może znajdę tu na forum parę, która miała embolizację u doktora i spytam :D
    I co, udało Wam się skontaktować z doktorem?

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ