Badanie nasienia Białystok
-
my robilismy w Bocianie. 150 zł. Na wyniki czekalismy 3 godzinki. Idziesz bez zapisywania, z dowodem. Pani zaprowadza chłopa do pokoju, pokazuje gdzie co jest i wychodzi. Pan po 'robocie' zostawia w pojemniczku w pokoju na stole i wychodzi. Bardzo wysoka kultura jak dla mnieNieidealna
-
nieidealna wrote:my robilismy w Bocianie. 150 zł. Na wyniki czekalismy 3 godzinki. Idziesz bez zapisywania, z dowodem. Pani zaprowadza chłopa do pokoju, pokazuje gdzie co jest i wychodzi. Pan po 'robocie' zostawia w pojemniczku w pokoju na stole i wychodzi. Bardzo wysoka kultura jak dla mnie
Potrzebne jest skierowanie? Dzięki za odpowiedz. Czekam również na opinie innych -
Druga klinika to Artemida na Włókienniczej. Również 150, bez kolejki i skierowania. I co ważniejsze w obu klinikach możliwość badania w sobotę. Standard podobny.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bocian otwarty i w niedziele. Dzwonisz umawiasz sie. I wszystko mówią przez tel ile dni abstynencji i odpowiedzą na wszystkie pytania. Nie wstydźcie sie dla nich to normalne. Codziennie ludzie przyjeżdzają z tymi samymi problemami. Niestety
maniooki lubi tę wiadomość
-
Mój mąż właśnie wczoraj robił badanie w Klinice Bocian - naczytałam się różnych przerażających historii, po których faceci mają traumy i miałam tylko nadzieję, że mój nie przestraszy się. Na szczęście wyszedł zadowolony - powiedział, że bardzo dyskretnie tam jest i schludnie.
maniooki lubi tę wiadomość
-
gorgeus:
Jak wyglądało u Twojego męża badanie w Klinice Bocian? Mój mąż jutro idzie i się strasznie denerwuje
Napisz mi proszę wszystko po kolei - gdzie ma się udać na początku (na parterze czy na piętrze)?
Gdzie jest ten dyskretny pokój?
Jak wygląda te naczynie do którego się oddaje nasienie?
Co się robi po - czy po prostu się wychodzi czy trzeba gdzieś zanieść nasienie?
I jak wygląda ta procedura? Są tam jakieś ciekawe gazetki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:42
-
nick nieaktualny
-