WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie nasienia Białystok
Odpowiedz

Badanie nasienia Białystok

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • słodka Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jest ktoś z Białegostoku na forum i orientuje się gdzie najlepiej wykonać badanie? Może ktoś mi opisze jak to wygląda w poszczególnych klinikach lub laboratoriach?

• nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my robilismy w Bocianie. 150 zł. Na wyniki czekalismy 3 godzinki. Idziesz bez zapisywania, z dowodem. Pani zaprowadza chłopa do pokoju, pokazuje gdzie co jest i wychodzi. Pan po 'robocie' zostawia w pojemniczku w pokoju na stole i wychodzi. Bardzo wysoka kultura jak dla mnie :)

Nieidealna
  • słodka Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieidealna wrote:
    my robilismy w Bocianie. 150 zł. Na wyniki czekalismy 3 godzinki. Idziesz bez zapisywania, z dowodem. Pani zaprowadza chłopa do pokoju, pokazuje gdzie co jest i wychodzi. Pan po 'robocie' zostawia w pojemniczku w pokoju na stole i wychodzi. Bardzo wysoka kultura jak dla mnie :)

Potrzebne jest skierowanie? Dzięki za odpowiedz. Czekam również na opinie innych :)

• nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, nie chcieli od nas skierowania :) pytali tylko ile czasu abstynencji bylo :)

Nieidealna
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga klinika to Artemida na Włókienniczej. Również 150, bez kolejki i skierowania. I co ważniejsze w obu klinikach możliwość badania w sobotę. Standard podobny.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez w bocianie :) tak jak wcześniej napisane standard wysoki 150 zł mu czekaliśmy dwie godzinki.

maniooki lubi tę wiadomość

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocian otwarty i w niedziele. Dzwonisz umawiasz sie. I wszystko mówią przez tel ile dni abstynencji i odpowiedzą na wszystkie pytania. Nie wstydźcie sie dla nich to normalne. Codziennie ludzie przyjeżdzają z tymi samymi problemami. Niestety :/:(

• słodka Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Byliśmy w Bocianie i mąż zadowolony :) Pełna kultura i dyskrecja.

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super. My tez jedziemy niedługo powtórzyć badania :)

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż właśnie wczoraj robił badanie w Klinice Bocian - naczytałam się różnych przerażających historii, po których faceci mają traumy i miałam tylko nadzieję, że mój nie przestraszy się. Na szczęście wyszedł zadowolony - powiedział, że bardzo dyskretnie tam jest i schludnie. :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • maniooki Nowa

Wysłany: 28 maja 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeus:

Jak wyglądało u Twojego męża badanie w Klinice Bocian? Mój mąż jutro idzie i się strasznie denerwuje ;)
    Napisz mi proszę wszystko po kolei - gdzie ma się udać na początku (na parterze czy na piętrze)?
    Gdzie jest ten dyskretny pokój?
    Jak wygląda te naczynie do którego się oddaje nasienie?
    Co się robi po - czy po prostu się wychodzi czy trzeba gdzieś zanieść nasienie?
    I jak wygląda ta procedura? :) Są tam jakieś ciekawe gazetki? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 18:42

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maniooki - mąż był sam, więc nie wypytywałam go o takie szczegóły ;) Napisałabym coś więcej, ale spóźniłam się pewnie, bo Twój mąż już PO?

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robiliśmy w Kriobanku. 150zł wynik po 2 godzinach plus wizyta u lekarza gratis w celu omówienia badania.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ