X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie nasienia po kuracji (ProsperM, Androvit, Wit.D)
Odpowiedz

Badanie nasienia po kuracji (ProsperM, Androvit, Wit.D)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lenka1990 Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Wiem, że Wasza wiedza nt męskich problemów jest przeogromna dlatego zwracam się do Was z problemem. Napiszcie mi czy wyniki mojego męża po 2 miesięcznej kuracji takimi specyfikami jak: ProsperM, Androvit Plus i Wit. D są zadowalające czy raczej katastrofa?

Koncentracja (liczba plemników w mililitrze) - 42 mln/ ml
    Liczba w ejakulacie - 289,8 mln
    Ruchliwość całkowita - 81%
    Progresywność - 79%
    Morfologia - 1%

Wiem, że wszystko poza morfologią jest super, ale zastanawia mnie właśnie ta morfologia... Czy przy pozostałych raczej bardzo dobrych wynikach ta morfologa ma duże znaczenie? Proszę o odpowiedzi

Lenka 28 lat
    2016 lipiec - Aniołeczek 11 tc ❤
    2018 październik - 1 IUI :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ