Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie nasienia po kuracji (ProsperM, Androvit, Wit.D)
Odpowiedz

Badanie nasienia po kuracji (ProsperM, Androvit, Wit.D)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lenka1990 Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Wiem, że Wasza wiedza nt męskich problemów jest przeogromna dlatego zwracam się do Was z problemem. Napiszcie mi czy wyniki mojego męża po 2 miesięcznej kuracji takimi specyfikami jak: ProsperM, Androvit Plus i Wit. D są zadowalające czy raczej katastrofa?

Koncentracja (liczba plemników w mililitrze) - 42 mln/ ml
    Liczba w ejakulacie - 289,8 mln
    Ruchliwość całkowita - 81%
    Progresywność - 79%
    Morfologia - 1%

Wiem, że wszystko poza morfologią jest super, ale zastanawia mnie właśnie ta morfologia... Czy przy pozostałych raczej bardzo dobrych wynikach ta morfologa ma duże znaczenie? Proszę o odpowiedzi

Lenka 28 lat
    2016 lipiec - Aniołeczek 11 tc ❤
    2018 październik - 1 IUI :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ