Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A miałaś potem jakieś brązowe plamienie czy to dosłownie była jedna godzinka i ustało?Wyobraźnia87 wrote:Ja tak jak wcześniej pisałam byłam w czwartek na usg i Pani dr powiedziała ze na tym etapie wszystko dobrze, nie było widać skąd to krwawienie było. Ja mam taką teorię że za głęboko wsadzałam aplikator do luteiny 🫣tego się trzymam i mam nadzieję że wszystko jest ok. Mam nadzieję że u Ciebie też to niegroźne i we wtorek na usg lekarz to potwierdzi 🍀podobno krwawienia się zdarzają, ale ja wiem jakie to stresujące kiedy to dotyczy nas samych.
Ja luteinę biorę pod język a cyclogest czy estrofem no wydaje mi się że nic tam sobie nie narobiłam takiego przy aplikacji…👸🏼 względnie dobrze
🤴🏽OAT
Dzieci: 0️⃣
Ciążę na koncie: 1️⃣
🚀 IVF styczeń 26 start
Luty - 1 ❄️ 4.1.1
Marzec - transfer 💉
7 dpt: ⏸️
10 & 14 dpt: pozytywna beta, rosnąca. -
Ja po prostu zobaczyłam krew na wkładce, i na papierze jak się podtarłam trochę, później już nic nie było. Estrofem to małe tabletki. Ja biorę lutinus dopochwowo i one mają taki aplikator który się wkłada i ja rzeczywiście dość głęboko aplikowałam 🫣ale sama nie wiem czy to przez to, wolę myśleć że tak. We wtorek się okaże czy wszytko dobrze czy niekoniecznie.Alina Malina wrote:A miałaś potem jakieś brązowe plamienie czy to dosłownie była jedna godzinka i ustało?
Ja luteinę biorę pod język a cyclogest czy estrofem no wydaje mi się że nic tam sobie nie narobiłam takiego przy aplikacji…
Alina Malina lubi tę wiadomość
👩🏻💼AMH-0.7
🤵🏻azoospermia
starania od 2024 r
08.2025 I procedura IVF świeży transfer blastki 4.2.3
5dpt II
6dpt beta 21,1
8dpt beta 71,3
11 dpt beta 200,1
18 dpt beta 2646,1
27 dpt beta 25904
7+5 💔
01.2026 kolejna procedura
03.2026 transfer ❄ 4.1.2
5dpt II
8dpt beta 116,7
10 dpt beta 237,8
16 dpt beta 2551.1
trzymaj się tam Kropku 🍀💗 -
Ok trzymam kciuki… ja zobaczyłam na bieliźnie trochę krwi potem kilka godzin chyba po prostu „resztki” tego krwawienia brązowa krew ze śluzem i rozpuszczonymi lekami… musimy obie do wtorku jakoś dożyć…Wyobraźnia87 wrote:Ja po prostu zobaczyłam krew na wkładce, i na papierze jak się podtarłam trochę, później już nic nie było. Estrofem to małe tabletki. Ja biorę lutinus dopochwowo i one mają taki aplikator który się wkłada i ja rzeczywiście dość głęboko aplikowałam 🫣ale sama nie wiem czy to przez to, wolę myśleć że tak. We wtorek się okaże czy wszytko dobrze czy niekoniecznie.👸🏼 względnie dobrze
🤴🏽OAT
🚀 IVF styczeń 26 start
Luty - 1 ❄️ 4.1.1
Marzec - transfer 💉
A no i w środę chyba Adirella ma betę to widzę że sporo osób czeka na „po-świętach”👸🏼 względnie dobrze
🤴🏽OAT
🚀 IVF styczeń 26 start
Luty - 1 ❄️ 4.1.1
Marzec - transfer 💉
Ewaewa36 wrote:Witam . A u mnie był słaby przyrost bety a teraz spadek i na usg dzisiaj nic nie było i okres się zaczął. Więc od nowa wszystko 😞
Bardzo mi przykro
trzymaj się
((
👸🏼 względnie dobrze
🤴🏽OAT
🚀 IVF styczeń 26 start
Luty - 1 ❄️ 4.1.1
Marzec - transfer 💉