X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Alina Malina Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    Ja tak jak wcześniej pisałam byłam w czwartek na usg i Pani dr powiedziała ze na tym etapie wszystko dobrze, nie było widać skąd to krwawienie było. Ja mam taką teorię że za głęboko wsadzałam aplikator do luteiny 🫣tego się trzymam i mam nadzieję że wszystko jest ok. Mam nadzieję że u Ciebie też to niegroźne i we wtorek na usg lekarz to potwierdzi 🍀podobno krwawienia się zdarzają, ale ja wiem jakie to stresujące kiedy to dotyczy nas samych.
    A miałaś potem jakieś brązowe plamienie czy to dosłownie była jedna godzinka i ustało?
    Ja luteinę biorę pod język a cyclogest czy estrofem no wydaje mi się że nic tam sobie nie narobiłam takiego przy aplikacji…

👸🏼 względnie dobrze
    🤴🏽OAT

Dzieci: 0️⃣
    Ciążę na koncie: 1️⃣

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
    7 dpt: ⏸️
    10 & 14 dpt: pozytywna beta, rosnąca.
  • Wyobraźnia87 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alina Malina wrote:
    A miałaś potem jakieś brązowe plamienie czy to dosłownie była jedna godzinka i ustało?
    Ja luteinę biorę pod język a cyclogest czy estrofem no wydaje mi się że nic tam sobie nie narobiłam takiego przy aplikacji…
    Ja po prostu zobaczyłam krew na wkładce, i na papierze jak się podtarłam trochę, później już nic nie było. Estrofem to małe tabletki. Ja biorę lutinus dopochwowo i one mają taki aplikator który się wkłada i ja rzeczywiście dość głęboko aplikowałam 🫣ale sama nie wiem czy to przez to, wolę myśleć że tak. We wtorek się okaże czy wszytko dobrze czy niekoniecznie.

Alina Malina lubi tę wiadomość

👩🏻‍💼AMH-0.7
    🤵🏻azoospermia

starania od 2024 r

08.2025 I procedura IVF świeży transfer blastki 4.2.3
    5dpt II
    6dpt beta 21,1
    8dpt beta 71,3
    11 dpt beta 200,1
    18 dpt beta 2646,1
    27 dpt beta 25904
    7+5 💔

01.2026 kolejna procedura

03.2026 transfer ❄ 4.1.2
    5dpt II
    8dpt beta 116,7
    10 dpt beta 237,8
    16 dpt beta 2551.1
    trzymaj się tam Kropku 🍀💗
  • Alina Malina Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraźnia87 wrote:
    Ja po prostu zobaczyłam krew na wkładce, i na papierze jak się podtarłam trochę, później już nic nie było. Estrofem to małe tabletki. Ja biorę lutinus dopochwowo i one mają taki aplikator który się wkłada i ja rzeczywiście dość głęboko aplikowałam 🫣ale sama nie wiem czy to przez to, wolę myśleć że tak. We wtorek się okaże czy wszytko dobrze czy niekoniecznie.
    Ok trzymam kciuki… ja zobaczyłam na bieliźnie trochę krwi potem kilka godzin chyba po prostu „resztki” tego krwawienia brązowa krew ze śluzem i rozpuszczonymi lekami… musimy obie do wtorku jakoś dożyć…

👸🏼 względnie dobrze
    🤴🏽OAT

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
  • Alina Malina Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i w środę chyba Adirella ma betę to widzę że sporo osób czeka na „po-świętach”

👸🏼 względnie dobrze
    🤴🏽OAT

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
  • Alina Malina Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewaewa36 wrote:
    Witam . A u mnie był słaby przyrost bety a teraz spadek i na usg dzisiaj nic nie było i okres się zaczął. Więc od nowa wszystko 😞

Bardzo mi przykro :( trzymaj się :(((

👸🏼 względnie dobrze
    🤴🏽OAT

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
‹‹ 197 198 199 200 201
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ