Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Maggie_93 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikoreczkaaa wrote:
    Super efekty :) mąż podaje zastrzyki czy sama jesteś pielęgniarka? 😀

Sama sama, od pierwszej stymulacji 😅 mam wyczucie kiedy „to” nastąpi, i jakoś nie wyobrażam sobie aby ktoś to mi robił, ale oczywiście szanuję dziewczyny, których partnerzy wykonują zastrzyki. Wiem, że mój bardzo by się stresował więc wolałam go oszczędzić, poza tym sa różne pory np teraz podaje zastrzyki wieczorem o 18 to jeszcze go nie ma.
    Mam już to uczucie przy siadaniu 🙈, wszystko czuć. Wczoraj pojechałam na zakupy to zawołałam Męża po torbę do auta, bo mówię wole nie ryzykować, a nie jestem przyzwyczajona ciągle człowiek wszystko sam.
    W poniedzialek będzie 13 dc jeśli Pani dr w sobotę tak zdecyduje, tak myślałam czy to nie za szybko, ale widocznie wie co robi, poprzednio miałam w 15 dc punkcje

Sikoreczkaaa, Estera95 lubią tę wiadomość

Starania od 10.2022 r.
    Klinika Niepłodności od 01.2025 r.
    Ona: 93’ niedoczynność tarczycy, badania w normie, AMH: 7,03
    Kariotyp ✅
    On: 88’
    oligoasthenoteratozoospermia, badania hormonalne ✅
    Genetyka:
    kariotyp ✅
    CFTR ✅
    AZF ✅
    fragmentacja DNA 13 %, Mioxys podwyższony
    I IVF start marzec 2025: Pobranych 13 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
    II IVF start lipiec 2025: Pobranych 24 🥚 -> Brak zarodków
    Androlog sierpień 2025->Hormony dla Niego: Clostilbegyt-> Poprawa
    Zmiana kliniki
    III IVF czerwiec 2026, stymulacja Provera + Menopur 150j. + Puregon 150 j. ⏳
  • Estera95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mariposa_ wrote:
    Wracam z kropkiem do pracy, może zostanie księgowym jak mamusia 😂
    Beta dla kliniki 12.06., ale zapewne już sikne 10.06. i jak coś będzie to polecę na betę z własnej kieszeni.
    Każdej cioci dziękuję za kciuki i proszę dalej o nas myśleć 🫶🏻

Myślimy myslimy! Oby kolejny bejbik w naszym składzie <3

Fler, mariposa_ lubią tę wiadomość

👧🏼31
    AMH: 6,12 (06.2025)

🧑🏽 33
    Oligoteratozoospermia.

Hormony:
    ❌️FSH: 22
    ❌️SHBG: 11,6

Genetyka:
    ✅️ kariotyp
    ✅️ AZF
    ✅️ CFTR

I IVF:
    1.08 - punkcja -> ❄️ 5.1.1
    4.10 - FET (+EG)

6dpt ⏸️ 53,9| 10dpt 498,8 | 14dpt 3218| 17dpt 10606 | 18dpt pęcherzyk żółtkowy | 25dpt zarodek 0,55 cm z akcją ❤️
    5.11 - usg serduszkowe, 1,07cm 🫐, tetno 160
    28.11 - NIPT: niskie ryzyka, córka 👧🏼🩷
    10.12 - usg prenatalne ✅️
    5.02 - połówkowe, 330g 🥭✅️
    16.04 - III prenatalne, 1745g 🍍✅️

preg.png
‹‹ 244 245 246 247 248
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ