X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Biale plamy na interesie-prośba o pomoc
Odpowiedz

Biale plamy na interesie-prośba o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane:)) mój M był u dermatologów i androloga. Ale mam wrażenie, że nie jest dobrze zdiagnozowany. Problem polega na tym, że od około roku pojwiły mu się biale plamy jak bielactwo wokół ust w zaroście oraz na "interesie". Mam nadzieję, że nie jest to żadna poważna choroba......czy ktoś miał podobny problem?

qq87j44jhto0od0f.png

• misia79 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana duże prawdopodobieństwo, że to jest właśnie bielactwo pójdźcie do dobrego dermatologa. Wiem, że to jest defekt wizualny, ale można z tym życ.
    Mam w swoim otoczeniu taką osobę. A jeśli można wiedziec ile lat ma Twój mąż? Zwróc uwagę czy wokół oczu się nie robią na udach lub na łokciach, bo tam też są najczęściej. A interes najszybciej łapie odbarwienie.
    Ale to moja hipoteza lepiej jak to zdiagnozuje dermatolog.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 14:31

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedz:)) ma 38 lat. W innych miejscach nic nie ma.

qq87j44jhto0od0f.png

• misia79 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak będziecie mieli diagnozę od dermatologa bo sama się zastanawiam czy to początki bielactwa i czy inne schorzenie powodujące odbarwienie skóry.

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście odezwę sie:))

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lublinie jest prof. Bożęcki, w necie piszą ,że przyjmuje na ul Młyńskiej, ale wchodzi się od bramy z ul 1 (czy 3?) Maja, na pewno od Dworca PKP,wejście w bramę. Dawno to było, wysyłam innych i zawsze wracają zadowoleni.
    leczy państwowo, ale i prywatnie gdzieś na mieście.
    Tam pracuje sztab ludzi, dawno się leczyłam z naczynek płaskich, leczą tam łuszczycę, mają dobry sprzęt. Serdecznie polecam ( nie zapłaciłam nic, nawet w gabinecie prywatnym profesor nie wziął ode mnie kasy, bo za rady nie bierze i wypisał skierowanie na zabiegi).

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje ci bardzo ale jestesmy ze śląska:((

qq87j44jhto0od0f.png

• AgLn Nowa

Wysłany: 7 lutego 2014, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bielactwo i nie tylko, ale o interesie nic nie ma :)

http://www.zespolpj.pl/index.php/pytania-i-odpowiedzi?tag=Choroba

Fidelissa lubi tę wiadomość

• szafir83 Nowa

Wysłany: 11 lutego 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z twojego opisu wynika, że jest to najprawdopodobniej bielactwo. Mój chłopak na to choruje od dzieciństwa.

Fidelissa lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,dermatolog tez tak uważa...bielactwo
    A jeśli chodzi o zarost to stres tzw lysienie plackowate ale juz zarasta:))

qq87j44jhto0od0f.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ