Biale plamy na interesie-prośba o pomoc
-
Kochane:)) mój M był u dermatologów i androloga. Ale mam wrażenie, że nie jest dobrze zdiagnozowany. Problem polega na tym, że od około roku pojwiły mu się biale plamy jak bielactwo wokół ust w zaroście oraz na "interesie". Mam nadzieję, że nie jest to żadna poważna choroba......czy ktoś miał podobny problem?
-
Kochana duże prawdopodobieństwo, że to jest właśnie bielactwo pójdźcie do dobrego dermatologa. Wiem, że to jest defekt wizualny, ale można z tym życ.
Mam w swoim otoczeniu taką osobę. A jeśli można wiedziec ile lat ma Twój mąż? Zwróc uwagę czy wokół oczu się nie robią na udach lub na łokciach, bo tam też są najczęściej. A interes najszybciej łapie odbarwienie.
Ale to moja hipoteza lepiej jak to zdiagnozuje dermatolog.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 14:31
-
nick nieaktualnyW Lublinie jest prof. Bożęcki, w necie piszą ,że przyjmuje na ul Młyńskiej, ale wchodzi się od bramy z ul 1 (czy 3?) Maja, na pewno od Dworca PKP,wejście w bramę. Dawno to było, wysyłam innych i zawsze wracają zadowoleni.
leczy państwowo, ale i prywatnie gdzieś na mieście.
Tam pracuje sztab ludzi, dawno się leczyłam z naczynek płaskich, leczą tam łuszczycę, mają dobry sprzęt. Serdecznie polecam ( nie zapłaciłam nic, nawet w gabinecie prywatnym profesor nie wziął ode mnie kasy, bo za rady nie bierze i wypisał skierowanie na zabiegi). -