Ból podczas wytrysku
-
Hej mam pytanie bardziej do Panów , chyba że Kochane kobietki też może macie jakieś info na ten temat .
Nie wiem czy to normalne ale mój mąż podczas wytrysku na początku jest ok ale później tak jakby coś go bolało , nie wiem jak to opisać , odczuwa jakiś dyskomfort . Tak jakby później się podczas wytrysku mój mąż się kulił 😁 Czy to normalne ?ewelcia45 -
kokoszka31 wrote:Ojjjj raczej to niepokojące. Może ma jakieś bakteryjne zapalenie, albo coś z prostata.. zapisz męża do urologa na USG, badanie nasienia też nie zaszkodziewelcia45
-
Nikola wrote:Hmm, też myślę, że wizyta u specjalisty jest wskazana i chyba najlepiej zrobić jeszcze raz badanie nasienia i z tym iść do lekarza. Bo rozumiem, że lekarz nie zalecał operacji żylaków?ewelcia45
-
ewelcia45 wrote:Jak byliśmy w Katowicach z 3 lata temu to były małe i bez sensu było je operować. Prywatnie oczywiście odrazu chcieli usuwać .
-
nick nieaktualnyNigdy nie odczuwałem bólu podczas wytrysku. Czasami robiąc do środka gdy było ciaśniej, czułem jak nasienie trudniej przechodzi przez penisa, ale bez żadnego bólu. Gdzie dokładnie występuję ból? W jądrach, w prąciu, albo w mięśniach?
Na pewno trzeba udać się z tym problemem do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 11:33
-