X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Ból podczas wytrysku
Odpowiedz

Ból podczas wytrysku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2020, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam pytanie bardziej do Panów , chyba że Kochane kobietki też może macie jakieś info na ten temat .

Nie wiem czy to normalne ale mój mąż podczas wytrysku na początku jest ok ale później tak jakby coś go bolało , nie wiem jak to opisać , odczuwa jakiś dyskomfort . Tak jakby później się podczas wytrysku mój mąż się kulił 😁 Czy to normalne ?

ewelcia45
  • kokoszka31 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj raczej to niepokojące. Może ma jakieś bakteryjne zapalenie, albo coś z prostata.. zapisz męża do urologa na USG, badanie nasienia też nie zaszkodzi

age.png
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokoszka31 wrote:
    Ojjjj raczej to niepokojące. Może ma jakieś bakteryjne zapalenie, albo coś z prostata.. zapisz męża do urologa na USG, badanie nasienia też nie zaszkodzi
    Badanie mamy kiepskie

ewelcia45
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2020, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kokoszka31 wrote:
    Badanie mamy kiepskie nasienia . Ma żylaki ale z 3 lata temu badaliśmy.

ewelcia45
  • Nikola Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, też myślę, że wizyta u specjalisty jest wskazana i chyba najlepiej zrobić jeszcze raz badanie nasienia i z tym iść do lekarza. Bo rozumiem, że lekarz nie zalecał operacji żylaków?

• ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2020, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikola wrote:
    Hmm, też myślę, że wizyta u specjalisty jest wskazana i chyba najlepiej zrobić jeszcze raz badanie nasienia i z tym iść do lekarza. Bo rozumiem, że lekarz nie zalecał operacji żylaków?
    Jak byliśmy w Katowicach z 3 lata temu to były małe i bez sensu było je operować. Prywatnie oczywiście odrazu chcieli usuwać .

ewelcia45
  • Nikola Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelcia45 wrote:
    Jak byliśmy w Katowicach z 3 lata temu to były małe i bez sensu było je operować. Prywatnie oczywiście odrazu chcieli usuwać .
    No tak, sprawa żylaków i ich operacji nie jest prosta i nie ma co podejmować pochopnych decyzji. Ale lepiej skonsultować to z lekarzem Ewelcia 45.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2020, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie odczuwałem bólu podczas wytrysku. Czasami robiąc do środka gdy było ciaśniej, czułem jak nasienie trudniej przechodzi przez penisa, ale bez żadnego bólu. Gdzie dokładnie występuję ból? W jądrach, w prąciu, albo w mięśniach?
    Na pewno trzeba udać się z tym problemem do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 11:33

• nikus Znajoma

Wysłany: 14 października 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie to prostata - jej zapalenie ... sam to przechodziłem ... powinien zrobić przynajmniej USG brzuszne na prostatę - może będzie widać jakieś zwapnienia ... ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ