Cukrzyca typu 1 a płodność mężczyzny
-
Czy są osoby, którym bez przeszkód udało się zajść w ciążę?04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I -
Mam kolezanki, ktorych maz ma cukrzyce i udalo sie bez wiekszych problemow ale cukrzyca dawala inne powikłania np nerki wzrok wątroba. U nas tez niestety padło na nasienie, teraz stosujemy suolementy zeby poprawic wyniki. Przed cukrzyca zachodzilam bez problemu. Moze jeszcze ktos inny sie wypowie kto mial taki problem.
-
Madera2000 wrote:Mam kolezanki, ktorych maz ma cukrzyce i udalo sie bez wiekszych problemow ale cukrzyca dawala inne powikłania np nerki wzrok wątroba. U nas tez niestety padło na nasienie, teraz stosujemy suolementy zeby poprawic wyniki. Przed cukrzyca zachodzilam bez problemu. Moze jeszcze ktos inny sie wypowie kto mial taki problem.
Madera zaszłam w ciążę; 4 tydzień ciąży 2 tydzień płodu. Morfologia mojego męża wynosiła i wynosi 0% ale wystarczy 1 dobry żołnierz. Towarzyszy mi krwawienie, dostałam leki na utrzymanie ciąży. Zbyt wcześnie żeby określić czy się udało czy jest pozamaciczna. Lekarz patrząc na wyniki i usg jest powściągliwy.04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I -