X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Cukrzyca typu 1 a płodność mężczyzny
Odpowiedz

Cukrzyca typu 1 a płodność mężczyzny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pracowita pszczółka Koleżanka

Wysłany: 9 października 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są osoby, którym bez przeszkód udało się zajść w ciążę?

04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
    10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
    09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
    11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I
  • Madera2000 Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kolezanki, ktorych maz ma cukrzyce i udalo sie bez wiekszych problemow ale cukrzyca dawala inne powikłania np nerki wzrok wątroba. U nas tez niestety padło na nasienie, teraz stosujemy suolementy zeby poprawic wyniki. Przed cukrzyca zachodzilam bez problemu. Moze jeszcze ktos inny sie wypowie :) kto mial taki problem.

2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
  • Pracowita pszczółka Koleżanka

Wysłany: 22 października 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Mam kolezanki, ktorych maz ma cukrzyce i udalo sie bez wiekszych problemow ale cukrzyca dawala inne powikłania np nerki wzrok wątroba. U nas tez niestety padło na nasienie, teraz stosujemy suolementy zeby poprawic wyniki. Przed cukrzyca zachodzilam bez problemu. Moze jeszcze ktos inny sie wypowie :) kto mial taki problem.

Madera zaszłam w ciążę; 4 tydzień ciąży 2 tydzień płodu. Morfologia mojego męża wynosiła i wynosi 0% ale wystarczy 1 dobry żołnierz. Towarzyszy mi krwawienie, dostałam leki na utrzymanie ciąży. Zbyt wcześnie żeby określić czy się udało czy jest pozamaciczna. Lekarz patrząc na wyniki i usg jest powściągliwy.

04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
    10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
    09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
    11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ