X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Cukrzyca typu 1 a płodność mężczyzny
Odpowiedz

Cukrzyca typu 1 a płodność mężczyzny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pracowita pszczółka Koleżanka

Wysłany: 9 października 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są osoby, którym bez przeszkód udało się zajść w ciążę?

04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
    10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
    09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
    11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I
  • Madera2000 Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kolezanki, ktorych maz ma cukrzyce i udalo sie bez wiekszych problemow ale cukrzyca dawala inne powikłania np nerki wzrok wątroba. U nas tez niestety padło na nasienie, teraz stosujemy suolementy zeby poprawic wyniki. Przed cukrzyca zachodzilam bez problemu. Moze jeszcze ktos inny sie wypowie :) kto mial taki problem.

2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
  • Pracowita pszczółka Koleżanka

Wysłany: 22 października 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madera2000 wrote:
    Mam kolezanki, ktorych maz ma cukrzyce i udalo sie bez wiekszych problemow ale cukrzyca dawala inne powikłania np nerki wzrok wątroba. U nas tez niestety padło na nasienie, teraz stosujemy suolementy zeby poprawic wyniki. Przed cukrzyca zachodzilam bez problemu. Moze jeszcze ktos inny sie wypowie :) kto mial taki problem.

Madera zaszłam w ciążę; 4 tydzień ciąży 2 tydzień płodu. Morfologia mojego męża wynosiła i wynosi 0% ale wystarczy 1 dobry żołnierz. Towarzyszy mi krwawienie, dostałam leki na utrzymanie ciąży. Zbyt wcześnie żeby określić czy się udało czy jest pozamaciczna. Lekarz patrząc na wyniki i usg jest powściągliwy.

04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
    10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
    09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
    11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ