X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Częstotliwość serduszkowania
Odpowiedz

Częstotliwość serduszkowania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia8707 Nowa

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Proszę napiszcie mi jak Wam się udaje nakłonić Waszych facetów do serduszkowania czasami nawet 7 dni pod rząd? Jestem załamana bo mój to czasem już na trzeci raz kręci nosem :( Słyszę albo, że zmęczony albo że nie jest maszyną, którą się włącza ot tak, itp. Próbowałam już rozmawiać i tłumaczyć, że to nie takie proste utrafić i zajść w tą ciążę. Niby bardzo chce dziecka, ale nie widzę większego zainteresowania z jego strony tematem jak zajść w ciążę od bardziej" technicznej" strony...Moje tłumaczenia chyba nie wiele dają :(

czekając na bobo
  • marsylianka Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbujcie co 2 dni. Będzie miał 1 dzień odpoczynku :) Zrozum, starość nie radość :)
    Wiele osób nawet zaleca co 2 dni, aby nasienie miało czas na regeneracje. Nie wiem ile w tym prawdy, ponieważ z tego co się orientuje plemniki dojrzewają ok. 72 dni więc powinny być już gotowe do wykonania zadania :)

Justeck lubi tę wiadomość

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 dni pod rząd to od czasów studenckich nam się nie udało, więc solidaryzuję się z Tobą :D Zgadzam się z poprzedniczką, co 2 dni to jest całkiem dobry wynik a wtedy nawet jak nie w samą owu to traficie dzień przed.

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w naszym szczęśliwym cyklu było co dziennie przez wszystkie dni płodne

polkosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż nie marudzi choć czasem faktycznie denerwuje się, że On musi być zawsze gotowy a kiedy indziej ja mogę nie mieć ochoty ale przestaliśmy wywierać na sobie presję i obwiniać się na zmianę, robimy jak oboje mamy na to ochotę starając się średnio co 2-3 dni w zależności, wiadomo że jak mam @ to i tydzień nic nie robiły a później 2 dni pod rząd ale to normalne. Myślę, że wystarczy na spokojnie co 2 dzień i uda się zajść.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ