Częstotliwość serduszkowania
-
Dziewczyny! Proszę napiszcie mi jak Wam się udaje nakłonić Waszych facetów do serduszkowania czasami nawet 7 dni pod rząd? Jestem załamana bo mój to czasem już na trzeci raz kręci nosem Słyszę albo, że zmęczony albo że nie jest maszyną, którą się włącza ot tak, itp. Próbowałam już rozmawiać i tłumaczyć, że to nie takie proste utrafić i zajść w tą ciążę. Niby bardzo chce dziecka, ale nie widzę większego zainteresowania z jego strony tematem jak zajść w ciążę od bardziej" technicznej" strony...Moje tłumaczenia chyba nie wiele dajączekając na bobo
-
Może spróbujcie co 2 dni. Będzie miał 1 dzień odpoczynku Zrozum, starość nie radość
Wiele osób nawet zaleca co 2 dni, aby nasienie miało czas na regeneracje. Nie wiem ile w tym prawdy, ponieważ z tego co się orientuje plemniki dojrzewają ok. 72 dni więc powinny być już gotowe do wykonania zadaniaJusteck lubi tę wiadomość
-
7 dni pod rząd to od czasów studenckich nam się nie udało, więc solidaryzuję się z Tobą Zgadzam się z poprzedniczką, co 2 dni to jest całkiem dobry wynik a wtedy nawet jak nie w samą owu to traficie dzień przed.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Mąż nie marudzi choć czasem faktycznie denerwuje się, że On musi być zawsze gotowy a kiedy indziej ja mogę nie mieć ochoty ale przestaliśmy wywierać na sobie presję i obwiniać się na zmianę, robimy jak oboje mamy na to ochotę starając się średnio co 2-3 dni w zależności, wiadomo że jak mam @ to i tydzień nic nie robiły a później 2 dni pod rząd ale to normalne. Myślę, że wystarczy na spokojnie co 2 dzień i uda się zajść.
-