X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Dawca nasienia
Odpowiedz

Dawca nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mateusz193pl Nowa

Wysłany: 25 października 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

ostatnio u moich dobrych znajomych pojawił się problem z płodnością, trochę zainteresowałem się tematem i czytałem na temat oddawania nasienia (oczywiście po procesie wielu badań i skrupulatnej selekcji), poważnie zastanawiam się czy nie spróbować, aby w ten sposób pomóc takim osobom. Najpierw jednak wolałbym zasięgnąć opinii kogoś zaznajomionego w tym temacie. Ktoś z Was mógłby może przedstawić na jakich zasadach się to odbywa, a może nawet polecić jakąś placówkę na Śląsku?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ