X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Dawca nasienia
Odpowiedz

Dawca nasienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mateusz193pl Nowa

Wysłany: 25 października 2021, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

ostatnio u moich dobrych znajomych pojawił się problem z płodnością, trochę zainteresowałem się tematem i czytałem na temat oddawania nasienia (oczywiście po procesie wielu badań i skrupulatnej selekcji), poważnie zastanawiam się czy nie spróbować, aby w ten sposób pomóc takim osobom. Najpierw jednak wolałbym zasięgnąć opinii kogoś zaznajomionego w tym temacie. Ktoś z Was mógłby może przedstawić na jakich zasadach się to odbywa, a może nawet polecić jakąś placówkę na Śląsku?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ